SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS'den Sivas'ta 1. Lige 'Feci' Veda.. 4-0

0
Güncellendi - 2017-05-24 01:04:08
EYMS'den Sivas'ta 1. Lige 'Feci' Veda.. 4-0
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de şampiyonluk maçında Sivasspor ile Evkur Yeni Malatyaspor, Sivas 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi.

20 bin civarında Sivasspor, 2 bin 500 civarında ise Evkur Yeni Malatyaspor taraftarının izlediği karşılaşmayı Sivasspor, 4-0 kazanarak, Spor Toto Süper Lig’e şampiyon olarak yükseldi. Geçtiğimiz hafta Spor Toto Süper Lig’e çıkmayı garantileyen Evkur Yeni Malatyaspor, sezonu ikinci sırada tamamladı.

Evkur Yeni Malatyaspor’da oyuna ikinci yarıda dahil olan Sedat Ağçay, 76’ncı dakikada üst üste iki sarı kart gördü ve kırmızı kartla oyundan ihraç edildi.

Evkur Yeni Malatyaspor ile Sivasspor, Spor Toto Süper Lig’e ayakbastı parası olarak 50’şer milyon TL alacak. Takımlar, 35 milyon TL’yi 24 Haziran’da, diğer 15 milyon TL’yi ise sezon içerisinde eşit taksitler halinde alacak. Ayrıca Play-Off’tan Spor Toto Süper Lig’e çıkacak üçüncü takımda aynı parayı almaya hak kazanacak.

Sivasspor, bir yıl aradan sonra Spor Toto Süper Lig’e yükselirken, Evkur Yeni Malatyaspor 31 yıllık tarihinde ilk kez Spor Toto Süper Lig’e yükseldi. Malatyaspor, 2006 yılında Süper Lig’den düştükten sonra Malatya futbolu, 11 yıl aradan sonra yeniden Süper Lig’e ‘merhaba’ dedi.

Eskişehirspor, Giresunspor, Göztepe ve Boluspor Play-Off oynamaya hak kazandı. Mersin İdmanyurdu, Şanlıurfaspor ve Bandırmaspor ise küme düştü.

STAT: Sivas Yeni 4 Eylül Stadı

HAKEMLER: Mete Kalkavan (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Esat Sancaktar (İstanbul-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Süleyman Özay (İstanbul-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Onur Karabaş (İstanbul-A Klasman Hakemi)

SİVASSPOR: 15. Tolgahan Acar (Dk. 48-35. Ali Şaşal Vural), 5. Galip Güzel, 7. Lenadro Barrios Rita Dos Martires, 16. İbrahim Öztürk, 18. Gökhan Süzen, 21. Burhan Eşer, 25. John Boye, 37. Hakan Arslan, 66. Adem Koçak (Dk.29-4. Yiğit İncedemir), 91. Rıdvan Şimşek, 94. Emre Kılınç

YEDEKLER: 35. Ali Şaşal Vural, 4. Yiğit İncedemir, 6. Ümit Karaal, 10. Kerim Avcı, 20. Ahmet Cebe, 27. Hasan Hatioğlu, 33. Theofanis Gkekas

TEKNİK SORUMLU: Samet Aybaba

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 18. Hakan Canbazoğlu, 2. Caner Arıcı, 7. Michael Peraira, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Boubacar Dialiba Diabang, 19. Sunday Mba (Dk.74-39. Ahmet Aras), 29. Amamchi Augustine İwuji-Amutu (Dk.63-11. Eren Tozlu), 55. Sezer Özmen, 61. Rahman Buğra Çağıran, 77. Ferhat Kiraz (Dk.46-3. Sedat Ağçay), 88. Murat Yıldırım

YEDEKLER: 25. Ertaç Özbir, 3. Sedat Ağçay, 4. Mehmet Sak, 11. Eren Tozlu, 39. Ahmet Aras, 44. Osman Fırat, 10. İrfan Başaran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOLLER: Dk. 11, 45+4 ve 49 Emre Kılınç, Dk. 58 Lenadro Barrios Rita Dos Martires (Sivasspor)

KIRMIZI KART: Dk. 76 Sedat Ağçay (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Caner Arıcı, Murat Yıldırım, Eren Tozlu, Micheal Pereira (Evkur Yeni Malatyaspor)

Dakika 3: Emre Kılınç, ceza sahası dışı sol çaprazdan şansını denedi top darklı şekilde auta çıktı.

Dakika 4: Pereira’nın sağdan ortasında Dialiba ile birlikte kaleci Tolgahan yükseldi. Tolgahan iyi yükseldi ve topu kontrol etti.

Dakika 6: Galip Güzel’in kullandığı serbest vuruşta Leandro kafayı vurdu top, az farkla direğin yanından auta çıktı.

Dakika 7: Dialiba, sol çaprazdan kaleyi yokladı top, kaleyi bulmadı.

Dakika 8: Gökhan Süzen’in uzun kullandığı serbest vuruşta Burhan Eşer iyi hareketlendi ancak topu kontrol edemeyince tehlike büyümeden sonlandı.

Dakika 11: Emre, Burhan ve Leandro iyi paslaştı. Leandro sağdan hareketlenen Burhan Eşer’i gördü. Burhan Eeşer’in pasında Emre Kılınç topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 15: Pereira topla iyi hareketlendi ve sağdan bindiren Caner’e pasını aktardı. Caner’in ortasında Dialiba kafayı vurdu. Kaleci Tolgahan topu kontrol etti.

Dakika 16: Rıdvan’ın sağdan ortasında Galip Güzel altıpas içerisinde kıafayı vurdu top, az farkla üstten auta çıktı.

Dakika 22: Emre soldan Burhan Eşer’i gördü. Burhan’dan önce Ferhat araya girdi ve top kornere çıktı. Korner atışını Galip Güzel kullandı Lendro’nun kafa vuruşunda top dışarı gitti.

Dakika 27: Emre Kılınç Sadık ve Caner’den sıyrılarak vuruşunu yaptı. Kaleci Hakan açıyı kapatarak topu kornere çeldi.

Dakika 29: Pereira’nın sağdan ortasında Amutu’dan önce Rıdvan araya girdi ve tehlikeyi önledi.

Dakika 31: Pereira’nın ara pasında Amutu ile John Boye hareketlendi. Boye, topa müdahale etti ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 37: Caner’in sağdan ortasında Amutu ile John Boye yükseldi. John Boye kafayı vurdu.

Dakika 38: Emre’nin pasında Leandro hareketlendi ancak kaleci Hakan kalesini terk edip, topu kontrol etti.

Dakika 43: Sunday Mba soldan ceza sahasına iyi girdi ve içeriye çıkardı ancak Amutu ve Dialiba’dan önce Sivasspor defansı araya girerek, tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 44: Burhan Eşer, sağdan iyi ortaladı Emre topun gelişine vurdu. Kaleci Hakan, iyi uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 45: Rıdvan, ceza sahası içerisinde Galip’e pasını aktardı. Galip’in şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

Dakika 45+4: Yiğit sağa uzun oynadı. Leandro Emre’ye, Emre Galip’e oynadı. Leandro’nun güzel pasında Emre Kılınç’ın sert ve düzgün şutuyla Sivasspor farkı ikiye çıkarttı: 2-0.

İlk yarı 2-0 Sivasspor’un üstünlüğüyle tamamlandı.

Dakika 46: Evkur Yeni Malatyaspor ikinci yarıya hızlı başladı. Pereira’nın iyi top takibi pozisyonu hazırladı. Pereira’nın pasında Amutu vurdu kaleci Tolgahan gole izin vermedi.

Dakika 49: John Boye uzun oynadı. Sadık topu ıskalayınca Leandro topu kontrol etti ve içeriye çıkarttı. Emre Kılınç, kendisinin ve takımının 3’ncü golünü kaydetti: 3-0.

Dakika 59: Evkur Yeni Malatyaspor’un kullandığı korner atışı sonrası Sivasspor’un kontra atağı başladı. Yiğit’in uzun pasında Leandro topla buluştu ve Emre’ye pasını aktardı. Emre’nin pasında Lenadro sağ çaprazda Sedat’ı geçip, sert vuruşla topu ağlara gönderdi: 4-0.

Dakika 60: Dialiba ceza sahasına iyi girdi, Burhan Eşer’i geçti ve vuruşunu yaptı. Kaleci Ali, topu kornere çeldi.

Dakika 61: Pereira’nın sert şutunda top auta çıktı.

Dakika 65: Caner’in kullandığı korner atışında Sadık kafayı vurdu, arka direğe açılan top Sezer’in önünde kaldı. Sezer’in şutunda Hakan, kafayla topu çizgi üzerinden çıkarttı.

Dakika 74: Sedat’ın ara pasında Ahmet Aras hareketlendi ancak Sivasspor defansı topu kornere gönderdi.

Dakika 78: Galip Güzel’in pasında Burhan Eşer ceza sahasında topa dokundu ancak hakem bu pozisyonda ofsayta hükmetti.

Dakika 79 Emre’nin pasında ceza sahası içerisinde müsait pozisyonda Sivassporlu futbolcular topa dokunamayınca, Evkur Yeni Malatyasspor defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 88: Pereira’nın pasında Dialiba kaleci Ali ile karşı karşıya kaldı. Dialiba’nın vuruşunda Ali gole izin vermedi. Dönen topa Ahmet Aras vurdu, İbrahim topun boş kaleye gitmesine izin vermedi.

Dakika 89: Ferhat’ın soldan ortasında Eren kafayı vurdu kaleci Ali topu kontrol etti.

Dakika 90: Murat Yıldırım’ın kullandığı serbest vuruşta Sadık kafayı vurdu top yan ağlarda kaldı.

Maçın sonuna oynanmamış süre olarak 1 dakika ilave edildi.

Karşılaşma 4-0 Sivasspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

FOTO: AA- iha (Sivas)

Ferdi Durdu / Yeni Malatya  Gazetesi - Malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

74 yorum yapılmış

  • Murat (6 yıl önce)
    İrfan buz Ertaç auzubike dialiba irfan ve Eren kalsın diğerleri gitsin
    0
    0
    Yanıtla
  • tamamen katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    Malesef bizimkiler sivasa tatile gitmiş...bu takım nasil şampiyon oldu dedirtecek bir maç oynadılar..genede takımı süper lige çıkardıkları için teşekkürler.. bana göre seneye sergen yalçın takımın başına getirilmeli..futbolcuların bir iki yabancı dışında hepsi gönderilmeli...
    0
    0
    Yanıtla
  • AYDIN (6 yıl önce)
    Kaleci Hakan ı eleştirenler 1.yarıya bir baksın.Hakan kaç maç kalede durmuş.17 maçın 2 ni VEDAT 2. ni ERTAÇ diğer maçların hepsinde HAKAN durmuş.Biraz eleştirirken vicdanlı olun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan olmasa bu takim acik ara sampiyondu amatorden bir kaleci getir hakan dan iyi durur hakan sana hangi maçı kazandirdi hakan bey cevabini bekliyorumm
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (6 yıl önce)
    Yorum yapanlar hepsi hemen hemen eleştiriyor.Sizler Malatyaspor a ne verdiniz ki eleştiriyorsunuz.Yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara.Tahmin ediyorum bu kişiler Tv başlarında maç izleyip eleştirenlerdir.Bu kişilerin bir tane kombine aldıklarını sanmıyorum.Takım süper lige çıkmış şu eleştirilere bak.Utanın.Şimdiden gelecek sezonun proğramı yapılmalı.Biz kaleci Hakan la şampiyon olmadık mı? Sakatlanan kadar kaleyi kim koruyordu.Eleştirilerinizi olumlu yapın.Bu takımı şampiyon yapan İrfan BUZ ve ekibidir.Yönetimdir.Şampiyon olana da aynı para veriliyor,diğer takımlara da sadece fark kupa.
    0
    0
    Yanıtla
  • alparslan (6 yıl önce)
    22 milyonluk takımdan n bekliyonuz. karşılarında 40 milyon tl lik takım var neden oynasınlar ki? maalesef oyuncular böle düşünüyor. niye oynayayım ki para mı verecekler kazansam diyorlar. seneye genç ve yetenekli oyuncuları alması lazım başkanın. tecrübeli oyuncular ancak para gelirse oynar gelmezse yatarlar. tecrübeli çok oyuncuya gerek yok. en fazla 2 ya da 3 tane. gerisi azubuke gibi genç yetenekler olmalı
    0
    0
    Yanıtla
  • Futbolcu (6 yıl önce)
    Bir Malatyalı olarak bir haftadır heyecanla beklediğimiz Sivas maçı maalesef işkenceye dönüştü ve ancak bir devre seyredebildim. Öncelikle bir gerçek ortaya çıktıki bu hoca ve yetersiz ve inançsız kadro ile derhal yollar ayrılmalı. Yılmaz Vuralmı olur, Mustafa Reşit Akçay mı olur, Şifo Mehmet mi olur Süper lig tecrübesi olan bir hoca ile anlaşılmalı para için değil şehir ve klup için oynayan, koşan futbolcular tranfer edilmelidir. Aksi halde Adanaspor gibi seneye geldiğimiz gibi döneriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • kuvayi milliye (6 yıl önce)
    Hakan gibi kaleciyi mahalle takiminda bile oynatmazlar menajerlerin hinlikleri ve boyamalari Ile ancak bizim takim alir malatyada bile bundab yetenekli kalaci var....4 golde kaleci hatasi var birde irfan buz iskelet kadroyu hep revizyon etmesi galiba en buyuk hatasi super ligde bu sekilde devam ederse vay halimize hakan gibi kaleci .....sivasa sampiyonlugu vermistir
    0
    0
    Yanıtla
  • Irfan buz la bu takim açik ara düşer demesiij
    0
    0
    Yanıtla
  • Kara (6 yıl önce)
    En az 20 topçu lazım bize..yedek olarakta sertaç sadık Azubike murat dialiba olabilir..gerisi boş..hoca Ertugrul sağlam veya hamza hamza oğlu gibi isimler..Gelelim en önemli mevzuya Yönetim..Simdi reklamını yapmak ve malatyayı kullanmak isteyen Akbabalar pusudadır..En az iki Milyon peşin vermeyen bu kulübün önünden dahi geçirilmemeli..Yoksa Eski hüsranlari yine yaşarız..Onlar reklamini yapip yol alir biz acılarla baş başa kalirız..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Duygusal davranılmamalı.Tüm takım herşeyi ile değişmeli.Bunu yapmaz isek( nasıl çıktık hala inanamıyorum)gene inanamıyacağımız şekilde indirirler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (6 yıl önce)
    Bu Malatya süper ligde tutunamaz.eskisehiri Sivas'ı yenemedi.goztepeyide zar zor bir kez yendi.rakiplerimizin puan kayıpları olmasaydı.ozellikle antebin Eskişehir'de mükemmel oyunu olmasaydı Malatya çıkamazdı ben Manisa dışında güzel oyununu görmedim.bu takım 6 veya 7 çok iyi oyuncu almazsa hayatta tutunamaz duseki öyle görünüyor bence Malatya bir sezon ancak kalır.berbat oynuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • metin (6 yıl önce)
    sağosun eskişehir sağolsun denizli hoca janjanlayıp süsleyip püsleyip süper ligi hediye ettiler bize.Allah korusun sivas maçına kalaydık duman olmuştuk,bugün biz playofa kaldık diye sevinecektik.Yoksa,çok kaliteli futbolcularımız var lakin defansta her top kalede tehlike,uzun pas yapamıyoruz ileride defansı hallaç pamuğu gibi edecek oyuncumuz yok sonuçta her maç bizi gerdi gerdi davul olduk.Şans bizden yanaydı ve süper lige çıktık eski parayla 50 trilyon kazandık umarım kulübün kapısına yine kilit vurulmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    Hamit gelse iyi olur Kaptanlik yapar ,Sedat tan kurtuluruk ha ha ;)
    0
    0
    Yanıtla
  • drcengiz (6 yıl önce)
    Sedat kalmali digerleri olmasada olur;)))
    0
    0
    Yanıtla
  • drcengiz (6 yıl önce)
    Bir iki transferle superligde ilk 5 e oynar bu takim...;)))
    0
    0
    Yanıtla
  • Aykut (6 yıl önce)
    İrfan Buz ve ekibine teşekkür edilip,Yen'i bir teknik adamla anlaşılmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    SEVGİLİ MALATYALILAR SÜPER LİGE ÇIKTIK ANCAK GÖRDÜĞÜM KADARIYLA BU ÇOĞU TARAFTARI OYUN ANLAMINDA TATMİN ETMEDİ.27 HAFTA LİGİ LİDER GÖTÜR SON HAFTA 2 PUAN ÖNDESİN BERABERLİK YETİYOR 4 GOL YE .GÜZEL FUTBOL OYNAMADAN SÜPER LİGE ÇIKTIK.ŞİMDİ İRFAN BUZA SORUYORUM.SEN 'BEN ALMANYA KÖKENLİYİM,EĞİTİMİMİ ALMANYADAN ALDIM,ALMAN FEDERASYONUNUN GÖREVLİSİYDİM,ÇEŞİTLİ KADEMELERİNDE ÇALIŞTIM ' DEDİN.ALMANLAR SİSTEM ADAMIDIRLAR.FUTBOLDAN,TEKNOLOJİYE,EKONOMİYE VS. BİZ TARAFTAR OLARAK 34 HAFTADA FUTBOL ADINA SİSTEM ADINA BİRŞEY GÖRMEDİK.TAMAM İYİ NİYETLİ İNSANSIN.ANCAK TAKIMDA SÜREKLİLİK VE OYUN DÜZENİ OLUŞTURAMADIN.YÜREĞİMİZ AĞZIMIZDA MAÇ İZLEDİK.ŞANSIN VARMIŞ TAKIMI ÜST LİGE ALLAHINDA LUTFUYLA ÇIKARDIN.ANCAK BU KİMSEYİ TATMİN ETMEDİ.SÜPERLİGE ÇIKAN TAKIM KÜME DÜŞEN BANDIRMADAN 5 YEDİ,KÜME DÜŞMEDEN SON ANDA KURTULAN SAMSUNDAN 3 YEDİ.BAZI MAÇLARDA VARLIK GÖSTEREMEDİK.SÖZÜM YÖNETİME;BÜYÜK TAKIM VİZYON SAHİBİ OLMAKLA OLUNUR.ADİL BEY BURAYA KADAR BÜYÜK İŞ BAŞARDIN ANCAK ASIL İŞ BUNDAN SONRA BAŞLIYOR.HOCAMIZLA DEVAM EDELİM ANCAK TEKNİK KADRO,İDARE,MENEJERLİK VE FUTBOLCU KADROLAŞMASINDA İŞİ EHLİNE VERELİM.DÖKÜNTÜ FUTBOLCULAR TOPLAMAYIN.AFRİKA,GÜNEY AMERİKA PAZARINDAN GENÇ ARZULU OYUNCULAR BULUN.KALİTELİ BİR SCOUT EKİBİYLE ŞİMDİDEN ARAŞTIRMALARA BAŞLAYARAK KAMPTAN ÖNCE İSKELETİ OLUŞTURUN.AZUBUİKE HARİÇ DİĞER OYUNCULARA TEŞEKKÜR EDİN.PTT 1.LİGDE KAŞARLAŞMAMIŞ KALİTELİ OYUNCULAR VARDI ONLARDAN BİR KISMI KADRODA YER ALABİLİRLER.GECİKMEDEN İŞLERE BAŞLAYIN.ASIL İŞ ŞİMDİ BAŞLIYOR.ADANA,ANTEP,URFA ALT LİGLERE DÜŞTÜ.BÖLGENİN ŞEREF,ONUR TAKIMI OLUN.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.ANCAK ŞU DA GERÇEK Kİ ALLAH DOĞRU,DÜZGÜN,ÇALIŞANLARIN YARDIMCISI OLUR.BAŞARILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz (6 yıl önce)
    5-0 sıfırdan sonra 4-0 sıfırın yarın kutlaması yapılacakmış bilmem giden olur mu iyi kutlamalar bu irfann buzla bu işin maalesef olamaz hele bu kadro inanın 1 yada iki oyuncu kalmalı diğerlerin hepsi gitmeli....
    0
    0
    Yanıtla
  • Utanç ı rezilliği yaşat sonra şampiyonlukmuş adamlar resmen mahalle maçına çıkmiş havasindaydi
    0
    0
    Yanıtla
  • Bahadır Türkoğlu (6 yıl önce)
    İyi ki Ertaç Ozbir sezon içinde sakatlık yaşamadı. Yoksa Hakan denen bu kaleciye kalsa idik ilk 6 bile zor olurdu. Nasıl kakalamışlar bunu bize?
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (6 yıl önce)
    EYMS şampiyonluk şansını son maça bırakırsa bunda şaşılacak bir durum yok.EYMS Süper lige çıktıysa oynadığı oyunla değil sadece ve sadece şansı sayesinde.İrfan hoca EYMS'ye etkili ve hücuma yönelik futbol oynatmıyor.Sen 24 hafta lider koltuğunda otur.Son maçta Sivas karşısında rezil bir oyun ortaya koyarak mağlup ol ve Sivas'ı şampiyon yap.Gerçi bunda şaşılacak bir durum yok.Oyuncu kalitemiz bu kadar.Süper ligde kalıcı olmak isteniyorsa takım büyük oranda güclü oyuncularla yenilenmelidir.Mevcut kadro ve hoca ile devam etmemiz halinde Seneye geldiği yere gider.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rehber Ercan (6 yıl önce)
    Malatya super ligde nasıl şampiyon olur veya ligde tutulur? 1- Kulubümüzün eline gececek olan 50 milyon TL cok bilinçli kullanılacak . Yöneticilerde fikir birliği olacak. 2- Çok iyi bir Teknik Direktör(İrfan hoca kalırsa o da olur) ve ekibini transfer edeceksin ve en az üç yıllık sözleşme imzalatacaksın. 3- Teknik heyetin istediği futbolcuları ne pahasına olursa olsun alacaksın.Bu konuda ligdeki takimlar örnek olabilir. 4- Çok mükemmel hazırlanacak bir yıllık antrenman programı doğrultusunda Türkiye'nin en iyi kamp (Antalya,nin en iyi kamp otelleri)merkezinde çalışmalara başlayacaksın. 5- Takımın amigolarini veya amigosunu tum Malatya'nin kucaklayacagı biri olarak kulüp bünyesinde tutmak için her şeyi yapacaksın. 7- Her maça taraftarını götürüp (Trapzon ,Caykur Rize gibi )bunu mükemmel şovlar hazırlatacaksın. İşte Malatyasporun süper ligde şampiyonluk reçetesi
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (6 yıl önce)
    ya arkadaşlar aşağıdaki yorumları okuyunca gülmem geliyo. bu takım hedefine ulaşmış süper lige çıkmıştır.bu maç bizim açımızdan gazozuna bir maçtır.şampiyon olanın ikinciden hiçbir artı kazancı yoktur.aynı parayı alacaklar.sivas süper ligde şuanki takımına sadece bir iki takviye yapacak.fakat malatya bir iki oyuncu dışında büyük bir revizyona girecek.takım sil baştan oluşturulacak.artık iki takım arasındaki farkı siz anlayın..o yüzden malatyayı süper lige çıkaran bu oyuncuları alınlarından öpüp kutlamak lazım.hepsinin emeğine yüreğine sağlık.nasıl sezon başında irfan hocayla yeni bir yapılanmaya girip süper lige çıktıksa şimdide irfan hocayla yeni bir yapılanma yapılacak ve süper lige damga vuracağız.hemşerilerim sabırlı olsun.şuan süperligin kadrrosu oluşturulmaya başlandı bile.inşallah fırtına gibi eseceğiz.......
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz bey 27 hafta lider gelıp, 9 puan arkanızdaki takımın son 6 maçta size yetısıp, son Maçta yedek kadronuza 4 tane atıp, hıc lıder olmadığı halde sampıyonlugu alması o kupayı kaldırması hıc mi zorunuza gıtmedi! Taraftar kupayı ister , bekler 50 trılyon degıl kardesım!
    0
    0
    Yanıtla
  • vaylog44 (6 yıl önce)
    Böyle şampiyonluk bu olur bu nasıl takım kardeşim seneye aynı adanaspor gibi olur küme düşer gerçek bu
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    Bu takım ilk sene süper ligde düşer ..baştan sona degismesi lazım. .
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (6 yıl önce)
    Bu takım nasıl süper lige çıktı hayrete düşmemek elde değil.Rakipleriyle olan her maçta hezimete uğradı. Bu maçta bir kez daha görüldü ki mevcut kadrodan ancak 1-2 kişi süper ligde oynayabilir, gerisi teneke. İrfan Buz'a tesekkur edilip tecrübeli bir hoca ile hemen anlaşmak lazım.Yoksa bu takım tekrar düşerse sonu Malatyaspor gibi olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Altıntop kardeşlerin Malatyada yeri yok niyemi Galatasaraydan öbür kardeşide Trabzondan kaçarak Almanya ya geldiler ... Bende Almanyada bir Malatyalı olarak bırakın o ihtiyarları Malatya Bağrını açtı onlar burun kıvırdı ; Türkıyede geçnc binlerce genç var onları trasfer edin o kadar !!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Yenı Malatyasporu seviyorum ! Ama müsade edin bazı sorular sorayım1.Hamit Alıntıp Malatya ya gelecekmiş Alman takımını batırdı şimdi babasının doğduğu takımı düşürmeye velecemmiş yanliş bu! 2. Bandırmaya nasıl 5-0mağlüp oldubu takım bunun arkadındane vardı ! 3. Niye Sivasa yanlız 2500 seyirci gitti . Şampiyonluk sahtemi inanmadımı butaraftar ! 4. Bu bakanımız, bu vekilimiz , bubaskanlarımız olmadaydı Malatya birinci lige asla bu takımla bu teknik heyetle cıkarmıydı .. Asla! 5. Şikeci Sivasa 4-0 yenildiniz akla mantğa uyarmi ; birincilite misafir isinizseneye gurbetcilere bunu acıklayın ????
    0
    0
    Yanıtla
  • Yilmaz (6 yıl önce)
    irfan basaran ve azebuke bu takimin bel kemiki onlar olmadigi gibi takim dagiliyor. hele defans cok kötü ve ufak boylu futbolcular.Transfer sart 2 Defans uzun boylu futbulcu . bu takimda 10-15 futbolcu gitmesi gerek. Irfan Buz ney yapsin elindeki kiyma
    0
    0
    Yanıtla
  • kaan44 (6 yıl önce)
    süper ligde başarının gelmesi için. yönetimin, teknik kadronun ve futbolcuların değiştirilesi gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne fark eder (6 yıl önce)kaan44 isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (6 yıl önce)
    klavye delikanliları nerede acaba, o usta yorumcular nerede acaba merak ettim de. bu takım bu buligi haketmedi. şans.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Sevinirken üzüntü bilmemki hangisi yinede SÜPER lugde olmamiz güzel bir sey
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    27 HAFTA LİDER OL GETİR HİC LİDER OLMAYAN SİVASA TESLİM ET ONLARDA .. MALATYA OLAMASIN ŞAMPİYON DESİNLER İŞTE BU COK ACI
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif karaca...Almanya (6 yıl önce)
    Sivaspor dan 4-0 yapan bu takımımız acaba diyorum !!! El insaf be !!! Bununla Süper lig de ne yaparsınız Allah havel ediyorum !!!iyi düşünün gelene geç demeye son olsun bu bir ders olsun !!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya44 (6 yıl önce)
    Sivası yenemedik şampiyon olamadık. Bunu anlıyorum ama 2 puan önde şampiyonluk maçına çıkan takımın 4 gol yemesini, kadrodaki değişikliği anlayamıyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Herkesin emeğine sağlık. Gazozuna bir maçtı zaten. Hiç zaman kaybetmeden transfer çalışmalarına başlanmalı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (6 yıl önce)
    Hak edenin hakkını verelim Sivasspor'u tebrik ederim, adamlar herseyi ile süper lige hazır stadı 10 dk da süper kaliteyle karnaval yerine çevirdiler, tişört bile hazırlamış, çiçekler havai fişek vs, geçen hafta bunların hepsi malatyada hazırlanabilir ve Bolu yu yenip herseyi bitirebilirdik ama yönetim ve şehir olarak hazır değiliz süper ligde işimiz dahada zor dünya görüşü yüksek kaliteli ve paralı bir yönetim oluşturulmalı, eğer ki bu ligde 2 hafta daha olsaydı biz süper lige falan çıkamazdik nedeni ise prim vermeyen bir yönetim ve para merkezli oynayan kadromuzun olması, bizim sadık süper lige çıktığı maçın ardından taraftarı karalar Sivaslı futbolcular ise süper bir taraftarimiz ve süper yönetimimiz var diye takıma sahip çıkar , yinede haklarını yemeyelim buraya kadar bizleri getirdiler 11 yıllık özlemimizi dindirdiler Allah hepsinden razı olsun hepsine bundan sonraki futbol yaşamından başarılar dilerim Azubuke ve Murat Akça dışında bu şehrin futbol arzusunu kaldıracak futbolcu göremiyorum o nedenle geri kalanların hepsi ile yollar ayrılmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan K, Safdık (6 yıl önce)
    Daha öncede bahsettim. TÜm futbolcu yönetim ve teknik kadroya tskler. Fakat süper ligi kaldıracak Ne teknik direktör var ne de oyuncular. Azibuke, Sadık ve Eren Tozlu hariç tüm fulbolcu ve teknik direktör gönderilmelidir. Yönetime ise Erman ILICAK olsa süper üstü olur. Tabi takdir bu takımın gercek sahibi asil Malatyaspor taraftarıdır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (6 yıl önce)
    Editör sizede yakışmadı
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya spor (6 yıl önce)
    ??yani başkandan tut hocaya kadar bütün futbolcular dahi rotasyona gitmeliyiz gerçekten hak ederek bir şampiyonluk almadık kimseyi kandirmiyalim biran önce harekete çıkmak lazım superlig icin
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat Zengin (6 yıl önce)
    Bu maç, önümüzdeki sezon süper lig takımımızda kesin olarak yer alamayacak futbolcuların kimler olduğunu gösterdi: Kaleci Hakan, Ferhat Kiraz, Amutu, M'Ba, Sedat, Sezer, Ahmet Aras ve niceleri.Anlayacağınız bu takıma 7-8 tane iyi futbolcu; bir de ufku geniş bir teknik kadro lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sademalatyali (6 yıl önce)
    Allaha sukurler olsun bu takim bu futbolla nasil sampiyon oldu yine ezildik yine husran sivas sir gibi futbol oynadi 4.0.hic yakismadi diyorum hic yakismadi kaleci miz superdi nazar degmesin cok aradilar bunu alurkende belkide bir cok insani devreye sokmuslardir.Allahima sukurler olsun ciktik son haftaya kalsaydi vay halimize sivasin organizsayonu cok guzeldi.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    Her işin iyi bir tafarıda varmış, İyi tarafı şu ki 34 haftanın 25'i lider kalıp daha bir hafta bile lider olamamış bir takıma ŞAMPİYONLUĞU kendi eliyle verdiği için takımımız Tarihe geçti.Tabi bu kötü tarafıda olabilir!
    0
    0
    Yanıtla
  • ibrahim (6 yıl önce)
    Şampiyon olamasakta süper lige çıktık bu bir başarıdır ama irfan hoca yefek ağırlıklı çıktı kadroyu görünce baştan yenildik dedim bu kadrodan bir ders çıkması lazım bu kadro değişecek başka yolu yok ne defans ne orta saha nede forvet oynayamadılar ilk gol ofsayt ama ne yapalım herkes malatya düşmanı biz bu şekilde çıktık oyuncuları irfan buz ve bütün teknik heyete teşekkürler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet 44 (6 yıl önce)
    Ne kadar dengesiz bı takımımız var ya!! Takimda büyük revizyon gerekiyor. Bence İrfan Buz da görevini yapmıştır. Reşit Akçay la görüşülebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne fark eder (6 yıl önce)
    İnsan şampiyonluğu canla başla oynar yine alır yazıklar olsun bunlara inşallah kadro tamamen değişir
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (6 yıl önce)
    İyiki son maça kalmamisiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Ne fark eder (6 yıl önce)
    Süper ligde ilk düşecek takım malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • NEDIM KAYA (6 yıl önce)
    HİÇ OLMASSA BERABARE KALIN.VEYA 1.0 YENİLİN SIVASTA REZİL OLDUK YAA
    0
    0
    Yanıtla
  • sertaç (6 yıl önce)
    2 puan ustesin.4 gol yiyorsun.pıyongodan şampıyon olduk.böyle futbolmu olur ,saşmpıyonunda bir şerefı var.
    0
    0
    Yanıtla
  • MEHMET K. (6 yıl önce)
    Şimdi çok merak ediyorum Malatyada neyin kutlaması yapılacak!
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (6 yıl önce)
    Geçen hafta Antep Eskişehir'de berabere kalmasa bugün sonumuz böyle olacaktı. Çok şükür süper ligdeyiz fakat acilen irfan buzun yeni yapılanmaya gidip süper lig kadrosunu olusturması lazım gelen paralarla doğru bir oluşuma gidilirse kalıcı oluruz bu kadrodan en fazla beş oyuncu kalır diğerlerinin süper lig değil 2.ligde bile yeri yok yinede hepsinin ayağına sağlık bizi buralara kadar getirdiler.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (6 yıl önce)
    Eskişehir ve Bolu maçlarında mücadelesi bitmiş takımımızı seyretmek bana işkence verdiği için son 15 dakikada stadı terk ettim şu anda da samsun bandırma maçını seyrediyorum .
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Hakan canbazoğlu!
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    ..bu yenilgi çok büyük bir ders olsun.süper lig için ayakları yere basan,maddi açıdan güvenilir ve teknik kadrosu güçlü bir takım kurulsun.yoksa çıktığı gibi iner,yazık..
    0
    0
    Yanıtla
  • Turan (6 yıl önce)
    Yazmayayım dedim.Ama duramadım.Şimdi son maç da biraz gayret göstermeliyiz değilmi? Şampiyonluk maçı böyle mi olur?Çok şükür süper lige çıktık.Iyiki işimiz bu maça kalmamış.Yani niye ?bir boşvermişlik var anlıyamıyorum.Bu sene hep sevineceğimiz maçlarda hep üzüldük.Böyle maçlar alınmalıki anlamlı olsun.Inşallah takımımız süper ligde bu mantaliteden kurtulur.
    0
    0
    Yanıtla
  • ramazan dogan (6 yıl önce)
    Süper ligde bu takımdan kaç kişi oynar bilmiyorum esasında biliyorum ama söylemek istemiyorum bütçemizi aşmadan iyi transferler yapmazsak ilk devre duseriz bir sözümde hocaya sürekli geriye pas yapmakla bu iş olmuyor birilerinin bize hediye ettiği şampiyonluğun kıymetini bilelim takke düştü kel göründü maalesef durumumuz bu zafer sarhosluguna kapılmadan lütfen gerçeklerin görülmesini ve tedbirler alınmasını istiyoruz bu takımla süper ligde olmaz diyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • mahmut (6 yıl önce)
    Yaziklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    İşte y.malatyaspor un gücü bu.yani şansla süperlige çıkan bir takım. bir tane süperlig de oynayacak topcu yok.bir tane dahi.sivasspor isteseydi 10 tane rahat atardı.Bir Malatyalı olarak utanç duydum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Sayın irfan buz sivas maçında hakan denen kaleciyi almakla malatya takımına hakaret ettin
    0
    0
    Yanıtla
  • malatya (6 yıl önce)
    ..Hoca Allah aşkına, böyle bir maçta Sezer'in,Hakan'ın ne işi var bu takımda,Ertaç'a n'oldu?hey Allahım yaa..bi de spikere ne oluyor,Sivas gol atınca kendinden geçti? velhasıl super lig'de bu şekilde maç oynanmaz,her maç azap olur.aynen geçmiş senelerde olduğu gibi..
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Hakan ferhat bugra sadik sezer sedat amutu pairera dialiba gönderilsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Şahin (6 yıl önce)
    Daha etkili futbol oynayan Sivasspor karşısında Malatyasporun berabere veya galip gelme şansının olmadağı ilk yarı itibariyle görüldü.Sivas adeta Malatya karşısında antrenman maçı oynadı.İkinci yarıda ne olacağı belli olmamakla beraber Sivas Şampiyon Malatya ikinci olarak süper ligde koşturacaklar.Bu arada Malatyaspor eğer süperlige yükseldiyse bunda oynadığı oyunla değil.Şansı sayesinde.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan (6 yıl önce)
    Bu spikerle bu hakemle Malatya 365 gün top oynasa yine yenemez
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (6 yıl önce)
    Neden böyle bir kadro diye sorası geliyor insanın
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Sadik her pisyonda yere yatiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Sedat (6 yıl önce)
    Sadik ferhat bugra sezer bunlarda is olmaz bunlari yolamaliyiz
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya44 (6 yıl önce)
    Sivas in golü ofsayt gibi geldi
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Yedek lerle oynuyor şampiyon olmak varken 2 olmayı kabul etmiş sayın buz
    0
    0
    Yanıtla
  • Alper (6 yıl önce)
    Yuzdeyuz gol ofsayt yazik oldu
    0
    0
    Yanıtla