SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Sivas'tan Döndüler

0
Güncellendi - 2015-12-27 18:11:28
Sivas'tan Döndüler
A- A+ PAYLAŞ

2 Temmuz 1993 tarihinde Madımak Oteli’nde hayatını kaybedenler için düzenlenen anma etkinliklerine katılan Cumhuriyet Halk Partisi Malatya İl Teşkilatı, Sivas’tan döndü.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz’ın da bulunduğu heyette; CHP Kadın Kolları, Gençlik Kolları üyeleri ile ilçelerden kaldırılan otobüslerle gelen partililer Sivas’ta gerçekleştirilen kitlesel eylemlere ve anma etkinliklerine katıldı.

Öte yandan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun görevlendirdiği bir heyet Madımak anma törenine katıldı. Genel Başkan Yardımcısı Nihat Matkap ve Şafak Pavey’in başkanlığındaki heyette CHP Sivas Milletvekili Malik Ejder Özdemir, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç, Parti Meclisi Üyeleri Halit Toraman, Emel Yıldırım, Gül Çiftçi, Umut Akdoğan, Hüseyin Yaşar, Gökçe Pişkin, Onursal Adıgüzel, Şevnur Yıldırım ile CHP Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız yer aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız