SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sivil Savunma Önemlidir"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:53:56
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İş Adamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, yapı denetiminden sonra binaların artık sağlam yapıldığını belirterek, depreme dayanıksız eski binaların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması gerektiğini söyledi.

Sivil Savunma Günü nedeniyle MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Banu Algül Şeftalicioğlu ve Funda Yalçınsoy, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Hamza Demiralp, kurum hakkında bilgiler verip, AFAD’ın çalışmalarını anlattı.

MASİAD Başkanı İbrahim Güngör ise dernek ve Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerindeki iş adamlarının bağlı bulundukları Fırat Sanayici ve İş Dünyası Federasyonu (FIRATSİFED) hakkında bilgi aktardı.

Sivil Savunma Günü nedeniyle de konuşan Güngör, “Sivil halkın korunmasına yönelik alınacak her türlü silahsız, koruyucu, kurtarıcı tedbir ve faaliyetleri kapsayan Sivil Savunma önemlidir” diyerek, 28 Şubat Sivil Savunma Günü münasebetiyle ziyaretine geldik ve ilimizdeki tüm etkinliklere katılacağımızı, desteğimizle kurumunuzun yanınızda olacağımızı belirtiriz” ifadelerini kullandı.

Güngör, yapı denetiminden sonra binaların artık sağlam yapıldığını belirterek, depreme dayanıksız eski binaların yıkılıp yerine yenilerinin yapılması gerektiğini bildirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız