SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sivil Toplum' Bayramlaştı

A- A+ PAYLAŞ

Ticaret ve Sanayi Odası, Esnaf ve Sanatkârlar Odası, Ticaret Borsası, Ziraat Odası, Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve 8 sivil toplum kuruluşunun yer aldığı bir bayramlaşma töreni düzenlendi.

MTSO toplantı salonunda düzenlenen bayramlaşma törenine, AKP Malatya Milletvekilleri, Öznur Çalık, Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve İhsan Koca, Malatya Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya eski Milletvekili Ali Osman Başkurt, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Şevket Keskin ve Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya’nın yanı sıra belediye başkan aday adayları çok sayıda siyasi parti ve sivil toplum kuruluş temsilcisi katıldı.

MTSO Başkanı Hasan Erkoç, bayramlaşma esnasında yaptığı konuşmada, bayram günlerinde insanların içerisinde büyük sevinçlerin ortaya çıktığını belirterek, “Kurban bayramının Malatya ve ülkemize hayırla getirmesini temenni ediyoruz. Bayramlaşma duygusu insanları birbirine yaklaştıran ve kaynaştıran çok güzel manevi tabloları ortaya çıkarıyor” dedi.

Erkoç, bayramlaşma törenine katılan bütün sivil toplum örgütlerine teşekkür ederek, “Biz sivil toplum örgütlerini bir araya getirerek bayramlaşma töreni düzenledik. İnşallah bundan böyle Malatya’nın sorunları ve sıkıntılarında da bu kurumlar ciddi bir rol üstelenecektir” diye konuştu.

MESOB Başkanı Şevket Keskin ise, bayramlarda sosyal kardeşliğin ön plana çıktığını belirterek, “Bayram günlerinde sevgi, dostluk, kardeşlik ve barışın ön plana çıktığı günlerdir. Cenab-ı Allah sağlık, sıhhat ve barış getirsin. Bütün Malatya ve İslam aleminin bayramını tebrik ediyorum” dedi.

Malatya ESKKK Başkanı Ali Evren de, birlik ve beraberlik içerisinde bayramlaşma töreni yatıklarını ve herkesin bayramını kutladığını söyledi.

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Malatya Başkanı Bahadır Altaş da ise, bayramların sevgi, hoşgörü ve kardeşliği getirdiğini ifade etti.

FOTO: Ramazan Gürsel TUNAY (Yorum)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız