SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sivil Toplum Örgütleri Önemli"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:35:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı ve AKP’nin Battalgazi Merkez İlçe Belediye Başkan adayı Selahattin Gürkan, beraberindeki heyet ile birlikte, yerel seçim çalışmaları dolayısıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Başkan Gürkan, AKP İl Başkan Yardımcısı Selim Çağlar, AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve partililerle birlikte Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası ve Niyazi Mısri Vakfı’nı ziyaret etti.

30 Mart’ta yapılacak yerel seçim çalışmaları kapsamında ilk olarak Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası’nı ziyaret eden Gürkan, yerel seçim startını alarak, ‘Durmak Yok Yola Devam’ anlayışı içerisinde yola çıktıklarını ifade etti.

Yönetim anlayışı içerisinde sivil toplum örgütlerinin kendileri için önemli bir mihenk taşı olduğunu ifade eden Gürkan, toplumdaki bağlılığın oluşmasına katkı sağlayarak, güzel hizmetler yaptıklarını kaydetti. Gürkan, 30 Mart yerel seçimlerinde güzel bir sonuçla birlikte, şehrin değerlerine sahip çıkarak, hizmetlerini sürdüreceklerini de sözlerine ekledi.

“BİZ, MİLLETİMİZİ VE ÜLKEMİZİ SEVEN BİR PARTİYİZ”

AKP Battalgazi Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, 17 Aralık sürecinde ülke ekonomisine büyük darbe vurulduğunu kaydederek, “Hükümetimiz 17 Aralık sürecine rağmen 2013 yılında 10 milyon lira konut kredisi, şehit ailelerimize 30 milyon lira para yardımında bulunmuştur” dedi.

Güder, vatandaşların 17 Aralık sürecine karşı gerekli cevabı 30 Mart seçimlerinde vereceğine inandıklarını belirterek, “Biz, milletimizi ve ülkemizi seven bir partiyiz. 17 Aralık sürecini başlatan ve devam ettirmeye çalışan kişilere, başta emlakçılar olmak üzere tüm vatandaşlarımızın gereke cevabı vereceğinden kesinlikle şüphemiz yok. Biz AK Parti olarak Malatya’nın tüm değerlerine sahip çıkmaktayız” ifadelerini kullandı.

Malatya Emlak Komisyoncuları Esnaf Odası Başkanı Ali Özgül, Gürkan’a yerel seçim sürecinde başarılar dileyerek, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Başkanımızın birikimleri ve tecrübesiyle, bu zorlu süreci kolaylıkla aşacağını düşünüyoruz” dedi.

AKP heyeti, daha sonra Niyazi Mısri Vakfı’nı ziyaret etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız