SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Siyaset Akademisi'nde Son Ders

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya İl Başkanlığı tarafından açılan Siyaset akademisi semineri sona erdi.

Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen Siyaset Akademisi'nin kapanış programında Doç. Dr. Yusuf Tekin'in "Demokrasi Teorileri" konulu eğitim verdi.

Kapanış programına, AKP Malatya Milletvekili İhsan Koca, İl Başkanı Mustafa Şahin, Siyaset Akademisi İl Koordinatörü İdris Boztaş, İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, Gençlik Kolları Başkanı Turgut Acar ile kalabalık bir topluluk katıldı.

AKQ İl Başkanı Mustafa Şahin, "Türkiye, çok partili hayata geçtiği günden, AK Partimizin kuruluşuna kadar, Türkiye siyasetine yön veren partiler, siyaseti; bir sihirli değnek gibi kullanarak elit bir avuç zümrenin tekelindeymiş gibi, geniş halk kitlelerinden adeta izole etmişlerdi. İstisnasız her ilde birkaç aile sürekli Türkiye Siyasetini gündemini belirlemiş, kimi zaman nöbetleşe, kimi zaman babadan oğula siyasetin gündeminde olmayı başarmışlardır. 2002'de, Genel Başkanımız Başbakanımız Sayın Recep Tayyib Erdoğan'ın liderliğinde kurulan AK Parti birçok konuda olduğu gibi, siyasetinde ezberini bozarak siyaset yapmayı; tüm vatandaşlarımızın gündemine almıştır" dedi.

Siyaset Akademisi Doç. Dr. Yusuf Tekin'in "Demokrasi Teorileri" konulu konuşması ile 10 haftalık programını sonlandırdı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız