SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyaset Değil Hizmet"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:42
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, seçim çalışmaları kapsamında  Battalgazi’de seçim bürosu açtı.

Açılışı gerçekleşen seçim bürosu açılışına, CHP Malatya Merkez Battalgazi Belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya, CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, çok sayıda partili ve vatndaşlar katıldı.

"YAPAMAYACAKLARIMIZIN SÖZLERİNİ VERMEYİZ"

Yoğun katılımın gerçekleştiği seçim bürosu açılışında konuşan CHP Battalgazi İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, Cumhuriyet Halk Partisi’nin politika yaparken yalan söylemeyeceğini ve yapamayacakları hizmetlerin sözünü vermediklerini söyleyerek şunları söyledi: “ Biz politika yaparken vatandaşa yalan söylemeyeceğiz.  Buna herkes inansın. Bizler hiç kimseye yapamayacaklarımızın sözünü vermiyoruz. CHP tarihinden bugüne alnı ak, yüzü pak olarak geldi, hiç kimseye ödeyeceği bir diyeti  yoktur.  Cumhuriyet Halk Partisi o nedenle gururlu, onurludur.” Dedi.

"YEREL YÖNETİMLER OLARAK SİYASET YAPMAYACAĞIZ, HİZMET YAPACAĞIZ."

Battalgazi seçim bürosu açılışında konuşan Cumhuriyet Halk partisi Malatya Merkez Battalgazi belediye Başkan Adayı Kurtar Kaya ise her yaş grubuna hitap edecek projeler hazırladıklarını, yerel yönetim olarak siyaset yapmayacaklarını söyledi. 

Kaya, “Bizler yerel yönetim olarak siyaset yapmayacağız. Sizler daha önce hangi partiye gönül vermiş olursanız olun. Biz diyoruz ki sizler için geldik. Yerel hizmet adına, halka hizmet adına projeler ürettik. Bu projelerimiz arasında bütün insanlara, bütün yaş grubuna hitap ediyor.  Umarım 30 Mart’ta seçim sonucu sizlere layık olan kişiye bu şerefi, onuru yaşatırsınız. Halk iradesi olmaksızın, halkımızın teveccühü olmaksızın sizlere inanmasını sağlayarak, sizlere güvenmesini sağlayarak bu yola çıktık. Sizlere saygılarımı, sevgilerimi sunuyorum.  Desteklerinizden dolayı sevgilerimi sunuyorum. “ ifadelerini kullandı.

"KURTAR KAYA, BATTALGAZİ İÇİN KURTULUŞTUR"

CP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba yaptığı konuşmasında  Kurtar Kaya’dan övgüyle bahsederek, Kaya’nın Battalgazi için kurtuluş olduğunu, Kaya’yı diğer adaylardan ayıran özelliğinin ise asla kirli el sıkmaması olduğunu söyleyerek konuşmasında şunları söyledi: “CHP’nin Battalgazi adayı Kurtar Kaya; genç, dinamik ve kenti için çalışan birisi kendi için değil. Onu diğer adaylardan ayıran özelliği ömründe kirli el sıkmamasıdır. Onun alnı ak, yüzü paktır. Onun eli tertemiz olduğu için Battalgazi Belediyesi’ni alacak. Battalgazi için çalışacak,  sizler için çalışacak. Ona desteklerimizi esirgemeyeceğinizi, sadece Kurtar Kaya için değil kentimiz için Battalgazi’de ki emekçi insanlar, yoksul insanlar için , ekip biçen ama para kazanamayanlar için hem Kurtar Kaya’ya hem Cumhuriyet Halk Partisi’ne sahip çıkacağınızı biliyorum"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız