SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Siyaset İçin İstifa Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:49:32
Siyaset İçin İstifa Etti
A- A+ PAYLAŞ

 Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Battalgazi sakinleri ile bir araya geldi. Adeta bir miting ortamının oluştuğu açık hava toplantısında halka hitap eden Ekinci, hizmeti eşit şekilde, Battalgazi’nin her yerinde kullanacakları sözünü verdi. Bu arada, Ekinci'ye destek veren Dr. Ali Yalçın (fotoğrafta işaretli olan) ise, siyasi çalışmalar nedeniyle memuriyetten istifa ettiğini açıkladı. Devlet Hastanesi'ndeki görev yapıyorken memuriyetten istifa eden Dr. Yalçın'ın, Tabip Odası Başkanlığı görevinin ise devam ettiği bildirildi.

Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Battalgazi’de halka hitap etti. Oldukça kalabalık ve bir miting ortamını aratmayan toplantıya büyüğü, küçüğü, yaşlısı, genci binlerce kişi katıldı.

Halka hitap eden Merkez ilçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, hizmeti eşit ve yerinde kullanacaklarını belirterek, “İnşallah çalışma metodumuzda halkın temsilcileri kanaat önderlerimiz, mahallelerimizi temsilen muhtarlarımızın liderliği ve belediyemizin siyasi meclis üyelerini temsilen gelen arkadaşlarımız ve bizler hep beraber el ele vererek doğru, adil, eşit, herkesin faydalanacağı hizmeti asıl hedef seçtik. Sadece bazı kesim siyasilere, bazı kesim gruplara değil, hizmeti eşit ve yerinde sizler için, seçmen için, halkımızın mutluluğu için yapacağız” ifadelerini kaydetti.

Devlet memurluğu görevinden istifa ettiğini belirten Doktor Ali Yalçın, ise “Sizle bizi bir yapan bir kimlikle bir duruşla buradasınız. Böyle durumlarda devlet memuru olmak sıkıntı yaratıyordu, ben de devlet memurluğumdan istifa ettim. Bundan sonra çalışmalarımıza bu şekilde devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Eğitimci Emin Yücetaş da kalabalıktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bugün şunu görüyor ve yürekten inanıyorum ki bu insan seli, bu mahşeri kalabalık tek yürek, tek ses olduğu sürece ortak akılla hareket ettiğini gösterdiği müddetçe davasını kazanacaktır” dedi.  

İlahiyatçı Ramazan Keskin ise vakit çok geçmeden halkın, mazlumun yanında yer alınması gerektiğine vurgu yaparak, “Bugün halkının yanında yer alamayanlar, yarın bu halk ile beraber olduklarında düğünlerde taziyelerde, sohbetlerde yüz yüze bakamayacaklar, hep önlerine bakacaklar. Onlara bu meydandan sesleniyoruz, vakit çok geçmeden halkınızın, mazlumların, hakları elinden alınan insanların yanında yerinizi alınız” ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız