SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Siyaset Kardeşliği!

A- A+ PAYLAŞ
2009 yerel seçimleri sırasında yeniden belediye başkanlığına aday gösterilmeyen eski belediye başkanı, yeni milletvekili Cemal Akın ile Akın'ın yerine belediye başkan adayı gösterilerek seçilen Ahmet Çakır, 12 Haziran seçimleri öncesi ısınmaya başlayan ilişkilerin devamını, Ferhadiye Mahallesi Muhtarevi'nin açılışında getirdiler. Akın, burada yaptığı konuşmada belediye hizmetlerini övdü ve  "Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri en derinden anlayan arkadaşlarından birisi benim. İnşallah bundan sonraki hizmetleri de bereketlenerek devam edecek."dedi.
 
İkilinin birlikte katıldığı Muhtarevi açılışına ilişkin Belediye Basın Bülteni şöyle:
 
"Malatya Belediyesi tarafından Belediye ile vatandaşlar arasında bir köprü vazifesi gören muhtarların daha iyi şartlarda hizmet vermelerini sağlamak amacıyla muhtar evleri yapmaya devam ediyor. 
 
Yapımı tamamlanan muhtar evlerinden Ferhadiye Mahallesi Muhtar Evi 22 Temmuz Cuma günü düzenlenen törenle hizmete açıldı. Açılış törenine AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Emniyet Müdür Yardımcısı Sezer Durmuş, Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Mustafa Eren, Ferhadiye Mahalle Muhtarı Adnan Çit ile mahalle muhtarları ve mahalle sakinleri katıldı. 
 
Ferhadiye mahalle muhtarı Adnan Çit açılış sırasında yaptığı konuşmada, “İnsanlarımıza daha rahat ve güzel hizmet sunabilmemiz için Malatya Belediyesi tarafından yaptırılan muhtar evinden dolayı Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’a teşekkür ediyorum” dedi.
 
Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Mustafa Eren de yaptığı konuşmada “Yapılan çalışmalar çok güzel bir şekilde devam etmektedir. Malatya’mızın marka şehir olması için yapılan çalışmalar ana caddelerde başlatıldı ve bu çalışmalar ara sokaklarda devam etmektedir. Yapılan bu güzel hizmetlerden dolayı Belediye Başkanımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. 
Malatya’yı modern bir şehir haline dönüştürmek için çalıştıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır “Malatya’yı geleceğe ve gelecekteki çocuklarımıza çok modern, sorunlarından arınmış bir şekilde bırakmak için çalışıyoruz. Malatya merkezi başta olmak üzere bütün bölgelerimizde çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam etmektedir” dedi. 
 
Malatya’yı bir bütün olarak ele aldıklarını belirten Başkan Çakır, “Güney ve kuzeyden geçen kuşak yolları başta olmak üzere şehrimizin ileriye taşıyacak altyapı, Malatya’nın yeni gelişecek bölgelerinin planlanması ile ilgili çalışmalarımız yoğun bir şekilde devam ediyor. Bunlarla birlikte şehir genelinde bir dönüşüm hareketi başlattık. Cadde ve sokaklarımızın öncelikle her türlü alt yapı çalışmalarını bitirdikten sonra, kaldırım, peyzaj ve yol düzenleme çalışmalarını modern bir şekilde birer birer tamamlıyoruz” şeklinde konuştu. 
 
Çakır : Daha çok hizmet üretmeyi amaçlıyoruz…
Görevi devraldıkları günden bu yana hizmet çıtasını çok daha ilerilere taşımayı ve daha çok hizmet üretmeyi amaçladıklarını söyleyen Başkan Çakır, “Hedefimiz bir önceki yıldan daha çok hizmet yapmaktır. Bu vesileyle de çok boyutlu, çok yönlü olarak çalışmalarımız devam ediyor. Malatya’mızın merkezi başta olmak üzere tüm bölgeleri; Yıldıztepe’den Tecde’ye Yeşiltepe, Boztepe’mizden Çöşnük’e kadar bütün bölgelerdeki çalışmalarımız altyapı başta olmak üzere şehrin değişim ve dönüşüm projesini şu anda birlikte yürütüyoruz. 
 
Çakır : Semt Konakları Yapıyoruz…
Sosyal ve kültürel, fiziki yapılara da Malatya’da çok ihtiyacımız var. Bunun için Semt konaklarının yapımını başlattık. Bu da önemli projelerimizden biri. İçerisinde sınıfları, atölyeleri, toplantı salonu olan internet odası, kütüphanesi, okuma salonu olan çok donanımlı semt konakları yapıyoruz. Geçen yıl iki tanesini başlattık, bitmek üzere; bu sene iki tanesinin temelini atıyoruz. Bu sene sonuna kadar inşallah 4 tane semt konağına kavuşmuş olacağız. 
 
Çok amaçlı sosyal tesisler yapıyoruz…
Bir de mahallelerimize çok amaçlı sosyal tesisler yapıyoruz. 5 tanesini teslim ettik. 8 tanesinin şu an yapımı devam ediyor. Çok amaçlı sosyal tesisleri çok önemsiyoruz. Çünkü mahallelerimizin bir takım etkinlikleri buralarda yapılabilecek. Taziye evi olarak kullanılabilecek bu tesislerimiz. Diğer etkinliklerde de mahalle halkının kullanabilmesi için bu tesisleri kazandırıyoruz” dedi. 
Akın : İnşallah bundan sonraki hizmetleri de bereketlenerek devam edecek…
 
Daha sonra bir konuşma yapan AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, “Belediye başkanımızın yapmış olduğu hizmetleri en derinden anlayan arkadaşlarından birisi benim. İnşallah bundan sonraki hizmetleri de bereketlenerek devam edecek.
Alt yapısı biten yerlerde çok güzel düzenlemeler yapılıyor. Doğalgaz çalışmaları ve diğer yer altı çalışmaları yapılırken tahrip olmuş yolların asfaltlanması, ışıklandırılması, kaldırımların yapılması halkımızın daha rahat etmesi noktasında güzel hizmetler. Bu hizmetlerin bereketlenerek devam edeceğine inanıyorum. 
 
İnşallah kısa bir gelecekte Büyükşehir olma imkanına kavuşacağız. O zaman belediye başkanımızın eli daha çok genişleyecek inşallah o zaman gelirimiz daha çok artacak ve Malatya’nın yerel yönetime düşen görevleri en iyi şekilde yapacağına inanıyorum. 
Bugün burada çok güzel bir açılış için bir araya geldik Muhtarımız sizlere burada güzel hizmetler verecek. Başkanıma bu yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız