SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasetçi Toplumu Bölmez, Birleştirir"

0
Güncellendi - 2017-08-15 05:55:28
A- A+ PAYLAŞ

  • Muhtarlar ile bir araya gelen Ağbaba; “Malatya’nın hakkını hukukunu her platformda yüksek sesle gündeme getiriyorum. Seçildiğim günden bu yana Malatya’nın milletvekili olduğumu unutmadım, unutmayacağım” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret ederek dernek başkanı Salmaz Şahbaz ve dernek üyesi muhtarlar ile bir  süre sohbet etti,mahallelerin sorunlarını dinledi. Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Salmaz Şahbaz ziyaret esnasında yaptığı açıklamada; “Zaman zaman derneğimizi ziyaret eden, muhtarlarımızın sorunlarını dinleyen , gerektiğinde bizlere  katkı sunan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

"SİYASETÇİ TOPLUMU BÖLMEZ, BİRLEŞTİRİR"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba  yaptığı konuşmada; “ Malatya en yoğun dönemi. Kayısı zamanı.Bu yoğun dönemde bizlere zaman ayırdığınız için teşekkür ediyorum.Muhtarlarımızdan aldığımız sorunları, Malatya’nın sorunlarını TBMM de gündeme getirmeye çalışıyorum.Seçildiğimi günden bu yana Malatya’nın milletvekili olduğumu unutmadım, unutmayacağım.Sadece oy verenlerin değil, oy vermeyenlerini de milletvekili olmaya, Malatya’nın tüm değerlerine sahip çıkmaya çalışıyorum.Hem meclis içinde hem meclis dışında gördüğümüz eksiklikleri gündeme getirmek, sorunların çözünde katkı sunmak istiyoruz. Bizim görevimiz toplumu bölmek, ayrıştırmak değil toplumu birleştirmektir. Malatya’nın hakkını hukukunu her platformda yüksek sesle gündeme getiriyorum. Sadece Malatya’nın kayısısını değil, Malatya’nın sporunu da, adliyesini de, yolunu da, hayvancılığın sorunlarını da gündeme getiriyorum.” dedi.

"6 YILDIR DEĞİŞEN BİR ŞEY YOK"

Malatyalıların vermiş olduğu görevi layığı ile yerine getirmeye çalıştığını kaydeden Ağbaba, Malatya’nın tarım ve sulama konusunda yıllardır sorunlarının bitmediğini, Hükümetin bu sorunlara yeterli ilgiyi göstermediğini belirtti. Ağbaba sulamayla ilgili başından geçen bir olayı da anlatarak “2011 de ilk milletvekili seçildiğimde Battalgazi bölgesinden beni arayıp ‘Bizim suyumuz yok, kanalizasyon suyu ile sulama yapıyoruz,bostanlarımızı ,kayısı ağaçlarımızı suluyoruz’  demişlerdi. İnanamadım. Gidip baktığımda söylenenlerin doğru olduğunu görünce hayretler içerisinde kaldım. Görüntülerini, fotoğraflarını çekip konuyu meclis gündemine getirdim.Çok kısa bir süre sorun çözüldü ama 6. yılın sonunda yine aynı manzaralarla karşılaşıyoruz.Yeşilyurt’ta hala sulama problemi devam ediyor. Çat barajı bir süre daha  su vermezse ağaçlar kuruyacak” ifadelerini kullandı.

"BU DEVLET YIKILIRSA HERKES ALTINDA KALIR"

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kurucu değerlerimize yapılan saldırıları kabul etmiyoruz diyerek devam ettiği konuşmasında; “Dünya’nın hiçbir ülkesinde, ülkenin kurucularına laf edilmez, kurucular  tartışılmaz. Mustafa Kemal Atatürk’ün bir zümrenin değil tüm Türkiye’nin değeridir.ABD’de kimse Washington’a laf edilmez.Çünkü toplumu toplum yapan kurucu değerleridir. Son günlerde Cumhuriyetin değerlerine karşı yapılan saldırıları kınıyorum. Organize bir hareket olduğu görülüyor. Türkiye Cumhuriyeti devleti milyonlarca Mehmetçiğin şehit kanıyla kurulmuştur. Yanı başımızdaki ülkelerde mezhep savaşları, etnik kimlik savaşları yaşanıyor. Bu nedenle Cumhuriyete sahip çıkmamız gerekiyor. Bizi o ülkelerden ayıran değerlerimize sarılmamız gerekiyor.Bu devlet yıkılırsa herkes altında kalır” dedi.

Bülten- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (6 yıl önce)
    Evet haklısınız sayın vekil; Basından sizleri takip ettiğimiz kadarıyla Malatya toplumu üzerinde ayrıştırıcı davranmayıp ne kadar birleştirici olduğunuzu (!!) bir o kadar da insanlar arasına nifak tohumları ekmeyerek onlara barışı sevgiyi ve kardeşliği tavsiye ettiğinizi, insanların olaylara hoşgörü çerçevesinde yaklaşmaları gerektiğini tavsiye ettiğinizi, her hangi bir menfi olay cereyan ettiğinde olay mahaline derhal giderek basına açıklama yaptığınızı, olayda zarar gören kişi veya kuruluşları teskin ederek, insanları kışkırtmayarak onları provake etmeden sakinleştirmeye çalıştığınızı iyi bir şekilde görüyoruz...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla