SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasetçiler Buraya Giremez"

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:28:34
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da bir esnaf, ülkenin içinde bulunduğu mevcut olumsuz tablodan siyasilerin sorumlu olduğunu belirterek, 1 Kasım’da yapılacak seçimler için siyasetçilerin kendi dükkanına girmesine izin vermeyeceğini belirtti.  Mısır Çarşısında bulunan kayıcısı esnafı Ali Fuat Özdemir, dükkanının camına “2 Kasım 2015 tarihine kadar siyaset ve siyasetçi kimliğine sahip hiç kimsenin iş yerimde şahsıma rahatsızlık vermemesi önemle rica olunur” ifadelerinin yer aldığı bir yazı astı.

“Seçim öncesi bizimle dalga geçiyorlar”

Esnaf Ali Fuat Özdemir, dükkanının camına söz konusu yazıyı neden astığınıanlattı. “Zaten yapacaklarını yapıyorlar, yiyeceklerini yiyorlar, asacaklarını asıp, keseceklerini kesiyorlar. Milleti niye meşgul ediyorlar anlamıyorum” diyen Esnaf Ali Fuat Özdemir, şöyle konuştu:

“Ülkenin her yeri sıkıntı, her yeri problem. Siyasal açıdan, ekonomik açıdan, toplumsal açıdan ülkenin her yeri problem.  Ülke bu halde iken, gelip burada bizimle dalga geçiyorlar. İşte bütün bu gündem arasında kişisel menfaatleri için çalışan siyasetçiler bizden uzak dursunlar. Zaten bildiğini yapıyorlar, istedikleri kararları alıp istedikleri gibi hareket ediyorlar, bize neye geliyorlar? Aklımızla alay ediyorlar. Vatandaşlar olarak oylarımız belli. Daha gelip burada bizimle alay etmelerine ne gerek var? Kendi yalanlarının içine bizi katmasınlar.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız