SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Siyasetçiyi Bu Yoruyor..'

A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya'da yeni dönemde kendisinin daha çok yeni yatırımcıları Malatya'ya getirerek, yeni istihdamlar oluşturmak amacında olduğunu söyledi. 
Malatya TSO Meclisinin Mayıs ayı toplantısına katılan AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, burada bir konuşma yaptı. Öz, "Bu seçime sadece bir seçim olarak bakmamak lazım. Türkiye'deki ekonomik istikrarın, siyasi istikrarla bire bir mümkün olduğu herkesin malumudur. Türkiye'de her şeye rağmen sıkıntı var mı? Var. Ama büyük resme baktığınızda Türkiye'nin ekonomisi büyüyor, Türkiye'nin ihracatı artıyor. Geçen ay bildiğim kadarıyla sanayide kapasite kullanım oranı yüzde 75 oranına çıktı. Çok önemlibir rakama geldi. Belli kalemlerde kar marjı düştü. Çünkü üretim ve rekabet arttı. Dolayısıyla son teknolojiyi kullanarak rekabete katılmalıyız. Malatya'da Organize Sanayi Bölgesi'nde boş yer kalmadı. Bu dönem vaktimin yüzde 50'sini sanayiye ayıracağım. Yatırımcıyı Malatya'ya getirmeye çalışacağım. Geçtiğimiz hafta Kayserili bir yatırımcımızsa yer verildi ve 1 yıl sonra bin kişi istihdam edilecek. Biz siyasetçileri en çok yoran iş istihdamdır. Günde 500 kişi ile görüşüyorsak, bunun 100 kişisi iş istiyor. Malatya'yı yasal olarak en cazip il konumuna getirdik. Yatırım için gerekil olan arazide verildi. 10 milyon metrekare arazi, Türkiye'nin hiçbir yerinde bilabedel Organize Sanayi Bölgeleri'ne verilmemiştir, tahsisi yapılmıştır. Biz tahsis istemedik, tapusunu aldık. Önce mevcut sanayicilerimizin sorunlarını çözeceğiz, sonrada yeni yatırımcıları Malatya'ya getireceğiz" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız