SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyaseti Hizmet İçin Yaparız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:10:05
A- A+ PAYLAŞ
 
AKP Malatya Milletvekili Ömer Faruk Öz, Malatya'nın Doğanşehir ilçesi ve Sürgü beldesinde esnaf ile parti teşkilatını ziyaret etti. 
 
Beraberinde, AKP İl Başkan Yardımcısı Gürbüz İsmet Yılmaz, İl Yönetim Kurulu üyeleri; Özcan Mercan, Murat Bozdağ, Nurettin Sert, Ali Çavuş, Abuzer Karakaya ve Merkez İlçe Yönetim Kurulu üyesi Abuzer Altun, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AADYB) Başbakanlık Müşaviri Mehmet Şahin, Doğanşehir belde belediye başkanları,  AKP ilçe teşkilatı yönetimi ile birlikte İlçe Başkanı Murat Kavuncuoğlu'na ziyarette bulunan Milletvekili Ömer Faruk Öz, AKP'ye küskün olan eski yöneticileri de buluşturdu.
 
AKP Doğanşehir teşkilatında Zekeriya Demirtaş'ın istifası sonucu yerine atanan Murat Kavuncuoğlu'nu ziyarette birlik ve beraberliğin önemini anlatan Milletvekili Öz, çeşitli konulara değindi, vatandaşların sorularını cevaplandırdı ve beldelerin durumunu açıkladı. Toplantıya katılanlara teşekkür eden Öz, "Biz siyaseti kendi bireysel taleplerimiz için değil, aile taleplerimiz için değil, seçilmiş olduğumuz beldelerin, illerin hizmeti için yaparız. Burada uzunca bir süre AK Parti ilçe başkanlığını yürüten değerli ağabeyimiz Zekeriya Demirtaş'a teşekkür ederim. İlçe teşkilatımızı uzun bir süre yürütmüş, artık yorulduğunu söyleyerek bu vesileyle ayrılmıştır. Kendisine huzurunuzda teşekkür ederim" diye konuştu.
 
Öz, daha sonra özetle şunları söyledi:
 
"Burada yeni büyükşehir yasası nedeniyle beldelerin kaldırılması konusu var. Henüz kararname meclis gündemine gelmedi. Sebebi ise; bazı beldelerin hizmet alımı noktasında ilçelere uzaklığını düşünüyoruz. Bunlara ne gibi çare buluruz diye çalışıyoruz. Amacımız bu beldelerin hizmetten mahrum bırakılması değil daha iyi hizmet almasıdır. Biraz gecikti ama yakında görüşülecek çünkü bu kararnamenin meclis gündemine seçimden bir yıl önceden gelmesi lazım, aksi takdirde uygulanamaz"
 
Öz ve beraberindekiler, ilçe parti teşkilatını ziyaretten sonra esnafı ziyaret edip sorunlarını dinledi. İlçeden sonra Sürgü beldesine giden Öz ve yanındakiler, burada da esnaf ziyareti gerçekleştirdi. Vatandaştan olumlu tepkiler alan Öz, genel olarak PKK ve Suriye'de düşürülen uçakla ilgili sorularla karşılaştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız