SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Siyaseti Kim Yapacak?''

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Niyazi Ergin Gökçe, AKP’nin Cumhuriyet getirdiklerini ortadan kaldırıp bir karşı devrim yapmak istediğini belirtti. CHP Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’da “ Siyasetçiler ülkenin bölünmez bütünlüğünde birlik olsalardı bu ülke bu hale gelmezdi” dedi.

CHP Kozlucu Belde teşkilatının açılış töreninde konuşan partinin il başkanı Niyazi Ergin Gökçe “ AKP karşı devrim yapmak istiyor işi doğrusu bu. Birbirimizi aldatmaya gerek yok. Cumhuriyetin getirdiklerini ortadan kaldırıp bir karşı devrim yapmak istiyor” dedi.

“Askeriyle kavga ediyor. Halbuki benim askerimle kavga etmeye hiç bir nedenimiz yok. Neden askerler bizim çocuklarımız öyle değil mi? Yani başka yerden mi gelip ordu kuruyorlar? Bunlar bizim evlatlarımız,şerefli bir ordumuz var. Şüphesiz ki herkes hata yapabilir. Olur ki askerde hata yapar ama, bu şekilde yanlış bir şekilde üzerine gidilmez, şerefli bir ordumuz var onunla gurur duyuyoruz.” diyen Gökçe daha sonra şunları belirtti:

“Bir YÖK var, Üniversite yüksek kurulu, üniversitelerle kavga ediyorlar. Bakın düşünün burada bir rektörümüz var. Fatih Hilmioğlu. Bu rektör İnönü üniversitesi çok büyük hizmetleri var. Rektör bazen açıklama yapıyor. Efendim rektör siyaset yapıyor. Peki sizin vicdanınıza bir şey sormak istiyorum. Siyaseti kim yapacak? Odacısı, hamalı hizmetkarı yapacak ta bir profesör siyaset yapamayacak mı ? Yani fikirlerini söylemeyecek mi ? Fatih Hilmioğlu şu partiye bu partiye o verin demiyor . Yanlışlık karşısında fikirlerini söylüyor, yanlış yapıyorsunuz. Eğer bir ülkenin bilim adamları, bir ülkenin yüksek yargıçları, bir ülkenin yüksek askerleri fikirlerini beyan etmezse kim beyan edecek?..”

CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu’da yaptığı konuşmasında, “ Allah'la benim arama kimse girmesin. Yüce Allaha ben sabahları kalkıp dua etmeyi ben çok seviyorum.. Ama bu ülkede yaklaşık 30 yıldır siyasetçiler insanları birbirine düşürerek, siyasetçiler insanların inançlarıyla Cumhuriyetin temel ilkeleriyle ve siyasetçiler bölünmez bütünlüğünde el birliği olsalardı bu ülke ekonomik olarak bu hale gelmezdi.” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız