SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasetin İçine Girmemeliler"

0
Güncellendi - 2015-12-28 00:14:11
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Muhtarlar ayrım yapmamalı. Tarafsız davranmak gerekiyor” dedi. 

Ağbaba, beraberinde İl Başkanı Enver Kiraz, Arguvan Belediye Başkanı Mehmet Kızıldaş, belediye meclis üyeleri ve parti yöneticileriyle birlikte kısa bir süre önce kurulan Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ni ziyaret etti.

Yeşilyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Süleyman Şahbaz, derneklerini siyasi düzeyde ilk ziyaret eden partinin CHP olduğunu belirterek, ziyaretten büyük onur duyduklarını kaydetti.

CHP İl Başkanı Enver Kiraz ise, “Yeşilyurt Muhtarlar Derneği’ne hayırlı olsun ziyaretinde bulunmak istedik. Muhtarların hakları konusunda ve mahallelere hizmet noktasında önemli çalışmalar yapacağınızı biliyoruz.”dedi.

"ÖRGÜTLENMEK HAYATIN HER ALANINDA ÖNEMLİ"

“Örgütlenmek hayatın her alanında önemli. Muhtarlarımızın da örgütlenmesini, dernekleşmelerini önemsiyoruz” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Bu örgütlenme sizler için olumlu sonuçlar doğuracaktır. Derneğinizde tecrübeli muhtarlarımız yeni muhtarlara deneyimlerini aktarırlar. Yeni ve güzel işlere adım atılır. Ben de CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürütüyorum. Yerel yönetimler denildiğinde sadece belediye başkanlığı akla gelmemeli. Bunun içerisinde meclis üyeleri,il genel meclis üyelikleri var. En önemlisi muhtarlıklar var. Umarım benim de sizlere katkım olur. Belediyelerimizin tecrübelerini, projelerini uygulamak isteriz. Muhtarlarla birlikte örnek projeler yaparız. Muhtarlarımızın Malatya dışında örnek gösterilecek mahalleleri görmesi için çalışmalar yaparız. Belediyelerimizle ortak çalışmalar yaparız”dedi.

“MUHTARLAR AYRIM YAPMAMALI”

Muhtarların Türkiye’nin en demokratik yollarıyla seçilen kişiler olduğunu hatırlatan Ağbaba “Bu tür kuruluşların siyasetin içine girmemeli. Toplumun her kesiminden oy alıyor, muhtar seçiliyorsunuz.Bu nedenle tarafsız davranmak gerekiyor” İfadelerini kullandı.

" MALATYA’NIN MİLLETVEKİLİYİM"

“Türkiye zor günler geçiriyor. Malatya ekonomik olarak zor günler geçiriyor” diyen CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Malatya’ya yapılan haksızlıkları, hukuksuzlukları kim yaparsa yapsın -Başbakan olsun, Bakanlar olsun- karşı çıkmaya devam edeceğiz. Hem TBMM’de hem de çeşitli platformlarda dile getirmeye devam edeceğiz. Malatya’ya sulamadan-trafiğe, kentleşmeden-tarıma yapılan tüm haksızlıkları gündeme getiriyorum.Bunu yaparken oy versin vermesin her Malatyalının Milletvekili olduğumu biliyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız