SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Siyasetin Tam İçindeyiz'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Şevket Keskin, bu seçim döneminde esnaf kesiminin birlikte hareket edeceğini ve esnaf temsilcilerinin mutlaka Meclis'e gireceğini söyledi.

Malatya ESOB Başkanlar Kurulu Toplantısı Esnaf Sarayı'nda yapıldı. Başkanlar Kurulu'nun açılışında konuşan ESOB Başkanı Şevket Keskin, daha sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Keskin, "Esnaf camiası büyük bir teşkilattır. Esnafımız bu dönemde sessiz kalmayacaktır. Malatyalı esnaf ve sanatkar bu siyasi kulvarda vardır ve olmaya da devam edecektir. Bizler, esnafımızın ortak görüşüne göre hareket edeceğiz. Bizim, çıkıp 'şu parti veya bu partiden aday oldum' deme şansımız yoktur." dedi.

Siyasetin dışında olmadıklarını kaydeden Keskin, "Siyasetin tam içindeyiz. Siyasetin sermayesi insandır. İnsan gücü de bizde varsa, siyasetten geri durmamız esnaf ve sanatkarımıza yakışmaz, bizden sonra gelecek nesile bu hesabı veremeyiz. Esnaf ve sanatkarın sıkıntılarının çözüleceği yer Türkiye Büyük Millet Meclisi'dir. Esnaf ve sanatkar da kendi yolunu çizecek güçtedir. Esnaf ve sanatkarın bu dönemde mutlaka TBMM'de olması gerekiyor" dedi.

Tüm partilere açık olduklarını söyleyen Keskin, "Esnafımızın ortak görüşünü almadan hiç bir partiye evet yada hayır deme şansımız yoktur. Camia olarak birlikte hareket edeceğiz" ifadelerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız