SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasette Kullanmayı Doğru Bulmuyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-17 02:59:19
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, beraberindeki heyetle birlikte Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan ve CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile birlikte bir dizi ziyaret ve temasta bulunmak için geldiği Malatya'da Ticaret Borsası Başkanı Gürsel Özbey’i makamında ziyaret etti.

Ziyarette ilk olarak konuşan Gürsel Özbey bu tür ziyaretleri önemsediklerini belirterek, “Ülkemiz her bakımda istişareye birbirleriyle konuşmaya ihtiyaç olduğu bir dönemde bizi ziyaret etmeleri hem bizlerin hem de ilimiz açısından önemli görmekteyim. Bu ziyaret neticesinde ilimize önemli katkılar sağlayacağını inanıyorum” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl ise Malatya’nın ülke için önemli bir kent olduğunu söyleyerek, "Malatya sadece tarımla değil, tarımın yanında sanayisiyle, hayvancılığı ile esnafı ile bir kent ve bir geçiş noktası durumunda" şeklinde konuştu.

Türkiye’nin başında büyük bir terör sorunu olduğunu söyleyen Bingöl, ”Ekonomik olarak, son gelişmeler nedeni ile ekonomide, sanayide ciddi sıkıntılar yaşıyoruz. Bunları el birliği ile aşmamız gerekiyor. Biz parti olarak bu tür sorunları özelikle, ekonomi anlamda yaşanan sorunları bir sorunmuş gibi yansıtmıyoruz. Bu sonuçta sorun olsa bile bu siyasette kullanmayı doğru bulmuyoruz" şeklinde konuştu.

iha

borsa

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız