SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasi Ahlaka Sığmaz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:59:54
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Malatya mitingi sonrasında yoldaki afişlerin yırtıldığını ileri sürüp, duyuru araçlarının da engellenmeye çalışıldığını iddia ederek, bununun demokrasiye ve siyasi ahlaka sığmadığını vurguladı.

Milletvekili Veli Ağbaba ise Başbakan Erdoğan’ın mitingi sonrasında partilerinin 30 Mart seçimi propagandasıyla ilgili afişlerin sökülmesini eleştirip, “Başbakan konuşmasında ortamı germesi sonucu ve kendinden olmayanları düşman görmesi sonucu maalesef miting sonrası tasvip edilmeyecek durumlar olmuştur. Biz ise Cumartesi günkü mitingimizde, barış, özgürlük kardeşliği ifade edeceğiz. Malatyalıların bu sese ortak olmalarını bekliyoruz ve mitinge davet ediyorum” dedi.

"AKÇADAĞ'I YOK SAYDI"

Bu arada Malatya mitinginde, 12 ilçenin adını sayan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Akçadağ’ın adını anmamasına tepki gösteren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, “AKP’nin Akçadağ’ı gözden çıkardığını biliyorduk, ancak bugün gördük ki başbakan Akçadağ’ı artık tamamen yok etti” dedi. 

Sıtmapınarı’ndaki seçim bürosunda, Akçadağlılara verilen yemekte konuşan Hakan İnci, AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ilçelerin isimlerini sayarken 12 ilçenin adını andığını, fakat bir tek Akçadağ’ı saymadığını belirterek, “Büyükşehir olduk, ama başbakan bir ilçeyi yok etti. O da Akçadağ. Bunu hepinizin bilgilerine sunuyorum. Herhalde birileri Akçadağ’ın kararını verdiğini kendisine iletti ki o da Akçadağ’ı es geçti. O Akçadağ’ı es geçtiyse, benim hemşerilerim de 30 Martta Başbakanı es geçecek” şeklinde konuştu. 

“AKP’nin Akçadağ’ı gözden çıkardığını biliyorduk, ancak gördük ki başbakan Akçadağ’ı artık tamamen yok etti” diyen CHP’li Hakan İnci, “Akçadağ’ın adını bile anmayan başbakan Malatya mitinginde sadece genel siyasetten bahsetti. Yerel seçimle ilgili hiçbir şey demedi. Ne belediye başkanının yaptıklarına ne de projelerine değindi. Bu da Malatya için projeleri olmadığını ortaya koydu” ifadelerini kaydetti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız