SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasi Düşüncemiz Zıt Ama.."

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:52:15
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Akçadağ ve Doğanşehir’de partililerle bir araya geldi. 4 yıl boyunca yaptığı çalışmaları özetleyen Ağbaba, ülke gündemiyle ilgili de değerlendirmeler yaptı. 

HER SEÇİM ÖNCESİ MAĞDUR OLUYORLAR!

Sümeyye Erdoğan’a suikast düzenleneceği iddiaları üzerine sert eleştirilerde bulunan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Son günlerde Dünya’nın en büyük yalanını servis ediyorlar. CHP , Sümeyye Erdoğan’a suikast düzenleyecekmiş. Bunlar yalan makinası. Bunu yazan Star’ı, Takvim’i ,Akşam’ı, Sabah’ı AKP tarafından el konuldu. Havuz medyası denilen bir medya var. Haram medyası. Şimdi ne yazıyorlar, Fuat Avni ile CHP’yi ilişkilendirilip, Sümeyye Erdoğan’a suikast düzenleneceği söyleniyor. Bu iddiayı kanıtlamazsanız alçaksınız. Umut Oran’ı hedef gösteriyorlar. Umut Oran’ın üzerinden CHP’yi vurmaya çalışıyorlar.Umut Oran’ın böyle şeylerle asla ilgisi olamaz. Bunu herkes biliyor.  Her seçimde bir mağduriyet yaratıyorlar. Bu seçimde de paralel yapıyla bir olan CHP, Sümeyye Erdoğan’ı vuracakmış diye bir yalan üretiyorlar. Kucak kucağa yattığı, beraber işbirliği yaptığı yapıyla bizi bir etmeye çalışıyorlar. Önceki gün Cumhurbaşkanı Malatya’da tekrar aynı konuyu gündeme getirdi. Bu gerçek dışı iddiaları gazetelerinde yazanlar gazeteci değil, ancak iftiracıdır” dedi. 

12 EYLÜL’DEN BETER OLACAĞIZ

“İç Güvenlik yasası çıkmasını istemiyoruz. Yeni Ali İsmail’ler, Etemler, Berkin Elvan’lar  ölmesin diyoruz.” ifadeleriyle konuşmasını sürdüren CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba; “Bu yasayla beraber artık savcının hakimin görevi ortadan kalkıyor. 12 Eylül’den daha beter olacağız. Kenan Evren bilinci yerindeyse ‘Ey Tayyip Erdoğan sen darbede, faşizmde benden daha büyüksün’ diyordur. ‘Benim bile aklıma gelmeyen şeyleri sen düşünüp, sen yapıyorsun’ diyordur.İç güvenlik yasası Türkiye’deki faşizmin kanuni hale gelmesi anlamına geliyor. Yasanın çıkmaması için mücadelemizi aralıksız sürdüreceğiz” dedi.

AKP’NİN MASKESİNİ İNDİRECEĞİZ

Akçadağ İlçe Başkanı Ali Aslan ve Doğanşehir İlçe Başkanı Ali Uçar ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantılarda konuşan Ağbaba; “Pozantı’da tecavüz edilen çocukların sesi duyulduysa, sizin seçtiğiniz milletvekilinin sayesinde olmuştur. Cezaevlerindeki mağduriyetleri tüm Türkiye bizim sayemizde öğrendi.Adım atmadığımız hiçbir yer kalmadı. Tortum’dan, Çaycuma’ya, Edirne’den Van’a kadar nerede bir hukuksuzluk varsa orada olmaya çalıştık. AKP’nin maskesini indirmek için elimizden ne geliyorsa yaptık. Gezi Direnişinde mücadele eden, polis şiddetine maruz kalan insanların yanında yer aldık. Tutuklanan sendikacıların, öğretmenlerin, öğrencilerin yanında yer aldık. Cezaevlerinde hiç kimseyi ayırmadık. Siyasi düşüncelerimizin çok zıt olmasına rağmen mağdur çok sayıda kişinin yanında yer aldık” ifadelerini kullandı.

İLK BASIN TOPLANTISINI KÜRECİK İÇİN YAPTIK

TBMM’de ilk basın açıklamasını Kürecik konusunda Akçadağlı muhtarlarla yaptığını belirten Ağbaba, “Kürecik Kalkanı’nın  İsrail’i korumak için yerleştirildiğini ifade ettik. Malatya’da toplumsal olaylarda kimin başı ağrıdıysa onun yanında yer almaya çalıştık. Sürgü’den, Kürecik’e Sofular’da ki HES’ten, Doğanyol’un, Pütürge’nin sorunlarına kadar TBMM’de Malatya’nın tüm sıkıntılarını gündeme getirmeye çalıştım. Muhalefet Milletvekili olmamıza rağmen bir çok sorunun çözümünde katkıda bulunduk. Muhalefet milletvekiliyim diyerek boynumu bükmedim. Malatya’nın çözüm bekleyen sorunlarının takipçisi olmaya çalıştım.”şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız