SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasi İstikrar Ekonomik İstikrarı Getirdi"

0
Güncellendi - 2016-01-17 17:49:32
A- A+ PAYLAŞ

AKP MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık Anadolu Aslanları İşadamları Derneği(ASKON) Malatya Şubesini ziyaret etti.

ASKON ziyaretinde Öznur Çalık’a, Malatya Büyük Şehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AKP Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan ve parti üyeleri eşlik etti. ASKON Malatya Şube Başkanı Mesut Karataş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek böyle bir ziyaret gerçekleştirdikleri için Milletvekili Öznur Çalık’a, Belediye Başkanı Çakır’a ve İl Başkanı Hakan Kahtalı’ya teşekkür etti.

Büyükşehir Belediye başkanı Ahmet Çakır “İş adamları dernekleri ülkemiz için ne kadar önemliyse, Malatya’mız için de o kadar önemlidir. Bir şehrin gelişmesinin temel değerlerinden bir tanesi şehrin ekonomisidir. İnşallah ASKON’da her geçen gün büyüyerek hem Malatya’nın ekonomisine katkılar sağlayacak hem de kendi üyelerinin sektör bazında büyümelerine ve gelişmelerine katkı sağlamış olacak” diye konuştu.

AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık ise 13 yıllık Ak Parti iktidarının Türkiye ekonomisini çok önemli bir noktaya taşıdığını ifade ederek “Türkiye’nin ekonomide kat ettiği bu yol iş adamları için çok önemli bir hadisedir. 13 yıllık siyasi istikrar ekonomik istikrarı beraberinde getirdi. Siyasi istikrarsızlığın yaşandığı 7 Haziran sonrası dönem sanayicilerimizi ve iş adamlarımızı çok etkiledi. 7 Haziran’dan sonraki 1 Kasım seçimlerinde de bu durumu gören iş adamlarımız AK Partiye büyük bir destek vererek AK Partiyi tekrar iktidara taşıdı. İnşallah bundan sonra da istikrar devam eder ve ekonomimiz gelişir. Bundan sonra yapacağımız değişim ve dönüşümlerde 13 yıllık birikimimiz bize çok büyük katkı sunacaktır” ifadelerini kullandı.

Çalık konuşmasının devamında son günlerde artan terör olaylarına ilişkin açıklamalarda bulunarak “Şehitlerimizi rahmetle anarken yaralılarımıza Allah’tan acil şifalar diliyoruz. Türkiye’yi cehenneme çeviren bu terör örgütünü lanetlerken, bu örgüte destek veren siyasi partilerinde bir an önce Türkiye gerçeklerini görmelerini temenni ediyoruz” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • engin guzel (8 yıl önce)
    ekonomik istikrar neye göre sayın milletvekilleri sizin tuzunuz kuru tabii..aldığınız maaşa göre söylüyorsunuz herhalde
    0
    0
    Yanıtla