SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siyasiler Utanmalı, Ben Dahil!"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:55:40
A- A+ PAYLAŞ
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, Battalgazi ilçesini ziyaret etti. 
 
Ağbaba, CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, CHP Malatya Merkez İlçe Başkanı Abdulvahap Ayzabar, İl Genel Meclis Üyesi Deniz Kayıkçı ve CHP Battalgazi İlçe Başkanı Hüseyin Korkmaz ile birlikte Battalgazi Esnaf ve Sanatkar Odası ile Ziraat Odası'nı ziyaret etti.
 
Daha sonra vatandaşlarla bir sohbet toplantısı gerçekleştiren Ağbaba, "2012 yılında kanalizasyon borularının kırılarak kayısı ağaçlarının sulanmasından utanmak lazım" dedi.
 
"Battalgazi’de halen kanalizasyon boruları kırılarak sulama yapılıyor" diyerek konuşmasına devam eden Ağbaba, şu ifadelere yer verdi:
 
"Bize inanmayan varsa, Malatya milletvekilleri de dahil gelsinler gösterelim. Battalgazililer, 'çaresizlikten kanalizasyon borularını kırıyoruz, ama kanalizasyon suyu bile elimize geçmiyor' diyorlar. Bu durumdan ben de dahil siyaset yapanların utanması lazım. Dünyanın kayısı pazarına hakim olan bir memlekette, sulama suyu sorununu çözemiyorsan sen bu işi doğru yapamıyorsun demektir. Kim görmek isterse mahalle mahalle nerelerde kanalizasyonun kırıldığını göstereceğim. TBMM açıldığında da bu konuyu tekrar gündeme getireceğim."
 
Üreticilerin dertlerine ortak olacaklarını kaydeden Ağbaba, "Geçtiğimiz günlerde TÜİK en çok fiyatı artan ürünün kayısı olduğunu açıkladı. Üretici için bu artışı görmek mümkün değil. Bir taraftan kayısı üreticisi perişan, Cumhuriyet tarihinin en düşük fiyatı ile karşı karşıya. Diğer taraftan en çok zamlanan ürün kayısı. Bu nasıl bir çelişkidir anlamak mümkün değil. Çiftçinin cebine giren para yok. Üretenin değil tüketenin kayısısına zam geldi. Derdinize sahip çıkmanız lazım, derdimiz ortak. Kayısının içinde bulunduğu durumu el birliğiyle çözmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız