SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Siz Bize Benzemeyin'' Konseri!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi, gençlerin müzik anlayışını protesto etmek ve kendi öz müziklerine dönmeleri için şehirde Kara Maske Rock Grubu adında bir gösteri yaptı.

İnönü Kapalı Çarşı üzerine kurulan sahra çadırı önünde, Malatya Valiliği'nin başlattığı 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası için Çanakkale şehitleri isimli CD ve kartlar satan Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi öğrencilerinden bir grup, yüzlerine geçirdikleri kara maske, ellerine aldıkları alüminyum tava ve tabaklara tahta kaşıklarla vurarak gösteri yaptı.

Kendilerine, Kara Maske Rock Grubu adını veren öğrenci grubunun gösterisiyle ilgili bilgi veren Lise Müdürü Mehmet Moran, "Gösteri alanına, 'Türklüğünüzü ve törenizi unutmayın' diye yazı astık. Çünkü, gençlerin bazıları yoz müzikle meşgul olup, Türk'ün öz müziğini unutmuş halde. İnşallah dikkat çekmişizdir ve insanları düşünmeye sevk etmişizdir" diye konuştu. Moran, 2 Haziran 2006'da düzenleyecekleri geleneksel ayran şölenine herkesi davet edip, 91 bin dev öğrenci okul yaptırma kampanyası için desteklerini sürdürdüklerini kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız