SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siz de Trafik Polisisiniz"

0
Güncellendi - 2018-08-21 02:42:06
A- A+ PAYLAŞ

Vali Ali Kaban, İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ve Emniyet ve Jandarma ekiplerince yürütülen  “Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük” projesi kapsamında uygulamaya katıldı.

Malatya Ankara karayolu trafik kontrol noktalarına gelen Vali Kaban’ı İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal karşıladı.

Vali Kaban, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından Kurban Bayramı tatili süresince trafik kazalarının en aza indirilmesi amacıyla başlatılan 'Bu bayram ben de trafik polisiyim, hatalı sürücüye kırmızı düdük' projesi ile ilgili durdurulan araçlarda seyahat eden ailelerle bir süre sohbet etti.

Özellikle 9 günlük bayram tatilinin başlamasıyla karayollarının daha çok yoğunlaştığını, bu sebeple tüm Türkiye’de olduğu gibi İlimizde de trafik denetimlerinin arttırıldığını belirten Vali Kaban, sürücüleri dikkatli olmaları ve trafik kurallarına uymaları konusunda uyardı. Ardından araçlarda bulunan miniklere kırmızı düdük hediye eden Vali Kaban, çocuklara bu bayram kendilerinin de trafik polisi olduğunu söyledi.

Daha sonra Yol Kontrol Noktalarında görevli emniyet personellerine çikolata ikram eden Vali Kaban, siz güvenlik güçlerimiz sayesinde vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayram tatili yaptıklarını ifade ederek teşekkür edip görevlerinde başarılar dileyerek tüm vatandaşlarla birlikte huzurlu ve güvenli bir şekilde bayram geçirmelerini ve ülkemizin sonsuza dek ve huzur ve barış içerisinde kalmasını diledi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • AYDIN (5 yıl önce)
    Bu çocuk ne yapabilir.O düdüğü öttürmek mesele değil.Vatandas saygılı değil.Kural hatası yspıyor ceza yiyince polise saldırıyor.Çocuklarıda döğerler.250 kişi Fahri Trafik Müfettişi var hiç biri çalışmıyor.Gördüğü kural hatalarını yazmıyor.Bir hata yazmak bir can kurtarır.Ehliyet imtihanları eskisi gibi değil.Zorlaştı öğrenmeden verilmiyor.Eğitim şart.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Doğru düzgün ehliyet sınavları yapmadan,kuralları çiğneyenlere sert tedbirler almadan bu tür kırmızı düdük, drone vs. tarzı önlemlerle hiçbir yere varılmaz.Maalesef her bayram onca kaza ve ölü haberleri ile üzülüyoruz ama problemi temelden çözecek icraatlar yapmıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla