SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siz İdarenin Temel Taşısınız"

0
Güncellendi - 2017-03-09 19:57:04
A- A+ PAYLAŞ

 Vali Mustafa Toprak, Hekimhan ilçesinde başta genel güvenlik ve asayiş konuları olmak üzere ilçedeki yatırım çalışmaları, içme suyu ve kanalizasyon, elektrik, meralar, ağaçlandırma ile eğitim ve sağlık konularındaki ihtiyaç ve sorunlar ile ilgili muhtarlar, sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderleri ile bir toplantı gerçekleştirdi.

İlçenin sorunları müzakere edilerek talepler ve sorunlar dinlendi ve çözüm geliştirilmesi yönünde görüşler alındı.

Toplantıya İlçe Kaymakamı Tunahan Efendioğlu, İlçe Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, İl Jandarma Komutanı J. Albay Şerafettin Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Büyükşehir Belediye Başkanlığı yetkilileri, Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü yetkilileri, Orman İşletme, Devlet Su İşleri 92. Şube, İl Sağlık, İl Halk Sağlığı, İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık, İl Milli Eğitim, İl Afet ve Acil Durum, Çevre ve Şehircilik, Fırat Elektrik Dağıtım A.Ş. AKSA Müessese Müdürlüğü ve Karayolları 81. Şube Şefliği Yetkilileri, Mahalle Muhtarları ve Siyasi Parti temsilcileri katıldı.

Vali Toprak katılımcılara hitaben yaptığı konuşmada kendilerini misafir etmelerinden dolayı Hekimhanlılara teşekkür etti. Toplantının amacı hakkında da açıklamalarda bulunarak, “İlde bulunuyorsak ildeki vatandaşların, ilçede bulunuyorsak ilçedeki vatandaşların hissiyatını alarak, onlara dokunarak, istek ve taleplerini alarak çalışmalarımızı birlikte yönetmemiz ve yönlendirmemiz gerekiyor. Bu sebepten Muhtar kardeşlerimiz ile toplantılar düzenliyoruz.

Sizlerden son beş yılda içinizden Cumhurbaşkanlığı Külliyesine gitmiş olanlarınız vardır, oradaki hissiyatı almış olanlarınız vardır. Sayın Cumhurbaşkanımız bizatihi sizleri kabul ediyor. Vali, Kaymakam, Belediye Başkanı, kamu görevlilerimiz var ama vatandaşa dokunabilen, vatandaşın ihtiyaç ve sıkıntıları da en iyi bilen, halkın istek, şikâyet ve dileklerini bizatihi yaşayan muhtarlarımızı kabul ediyor. Bende Sayın Cumhurbaşkanımızın buradaki temsilcisi olarak sizlerin sorunlarınızı ve taleplerinizi alabilmek adına tüm arkadaşlarımızla birlikte Hekimhan İlçemizdeyiz. Sizler idarenin temel taşısınız, o noktasındaki sesi ve temsilcisisiniz.” dedi.

Yaklaşık üç saat süren toplantıda Mahalle muhtarları sorun, talep ve önerilerini yazılı ve şifai olarak iletirken toplantının sonunda ilgili daire müdürleri de muhtarların sorun ve taleplerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Verimli bir ortamda geçen toplantı sonunda Muhtarlar Vali Toprak’ı ilçelerinde görmekten duydukları memnuniyeti ifade ederek böyle geniş katılımlı bir toplantı gerçekleştirmiş olmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Zafer Demir (7 yıl önce)
    Dünyanın en büyük DEMİR MADENLERİ yataklarına sahip HASANÇELEBİ Beldesine DEMİR-ÇELİK TESİSLERİ yapılacağı söyleniyordu ama bu yatırım bir türlü yapılamıyor. ERDEMİR'in HASANÇELEBİ'ye yapacağı DEMİR-ÇELİK TESİSLERİ ne zaman yapılacak? Sayın Valimizden bu konuda destek bekliyoruz.
    0
    0
    Yanıtla