SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Siz İstemiyorsunuz!."

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:40:30
A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Kale iktidar partisi açısından özel bir yer. İktidar partisine en fazla oy veren ilçemiz. Halka ne var ne yok diyorum? ‘Hiçbir şey yok’ diyorsunuz. ‘Doktor yok. Yüksek okul var, yurt yok. İşyeri yok. Eczane yok. Banka yok. Kanalizasyon yok, su yok’ diyorsunuz.  Ama bunları iktidara en fazla oyu vererek siz istemiyorsunuz.”ifadelerini kullandı.

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, geçtiğimiz günlerde kongresini gerçekleştiren Kale İlçe Örgütünü ziyaret ederek yönetim kuruluna başarılar diledi. İlçe Başkanı Hasan Karaman ve yönetim kurulu üyeleriyle uzun süre sohbet eden Ağbaba, Kale ilçesi ve Malatya’nın sorunlarını değerlendirdi.  

İLÇEDE ECZANE YOK,BANKA YOK

“Geçmişte hizmet eden başkanımıza ve yöneticilere teşekkür ediyoruz” diyerek konuşmasına başlayan Ağbaba, “ Yeni yönetime başarılar diliyorum. Kale iktidar partisi açısından özel bir yer. İktidar partisine en fazla oy veren ilçemiz. Elazığ-Malatya karayolu üzerinde önemli bir ilçemiz. 24 yıllık bir ilçe. Halka ne var ne yok diyorum? ‘Hiçbir şey yok’ diyorsunuz. ‘Doktor yok. Yüksek okul var yurt yok. İşyeri yok. Eczane yok. Banka yok. Kanalizasyon yok, su yok’ diyorsunuz.  Ama bunları siz istemiyorsunuz. Size ‘Ey Kaleliler, ey İzollular banka ister misiniz? Diyorlar’ ‘yok diyorsunuz’. ‘Eczane ,Kanalizasyon, su,hizmet  ister misiniz?’  diyorlar ‘yok’ diyorsunuz. Uzunhüseyin’de bir kadın doğum yapsa Malatya’ya gidiyor. Burası ilçe ama doktor yok. Bunu siz istemiyorsunuz. Her seçimde bu hizmetleri  size vermeyenlere oy veriyorsunuz. Biz Kale’yle gurur duyuyoruz diyor. Tabi gurur duyarsınız. Yüzde 92 oy vermiş sen onlara bir şey vermemişsiniz.”ifadelerini kullandı. 

ŞİKAYET ETMEYE HAKKINIZ YOK

Ağbaba konuşmasının devamında kapatılan devlet hastanesiyle ilgili değerlendirmelerde bulunarak; “Geçtiğimiz günlerde  Devlet hastanesi polikliniğe çevrildi. Kapattılar Devlet Hastanesini . O hastanenin kapatılmasını hastane caddesindeki esnaf istiyor. Kale istiyor, Battalgazi istiyor, Fırat ,Zafer, Tandoğan, Çöşnük istiyor. Battalgazi, Pütürge, Doğanyol, Kale istiyor. Bu  hastanenin kapatılmasının kime ne faydası var? O devlet hastanesini TOKİ,  ya konut yapacak veya işyeri yapacak. Yazık değil mi? Bu işler biraz istemeyle ilgili. Seçim sonuçlarına bakınca Malatyalıların , hele de  İzolluların bir şeyden şikayet etmeye hakkı yok diyorum. İş var. Çocuklarınız işe girmiş. İşsizlik var. Yoksulluk var. Hizmet yok. Sadece seçimlerden sonra Kale senle gurur duyuyor diyorlar. Bu anlayışı yenmek sizin elinizde. Seçim döneminde tepkilerinizi dile getirmeniz gerekiyor. Oy verin vermeyin ben Malatya’nın milletvekiliyim. Herkesin sesi olmaya devam edeceğim. CHP’ye oy verdiniz ama tüm Malatya’nın milletvekiliyim.”dedi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız