SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Siz Yeter ki Ligde Kalın'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Malatyaspor yönetici, teknik heyet ve futbolculara yemek verdi. Yemeğe katılan AKP Milletvekili Ömer Faruk Öz, Sakaryaspor maçının kazanılacağına inandığını ve bu maçın diriliş maçı olacağını söyledi.

Şelale Restaurant'ta Perşembe akşamı gerçekleşen yemekte Belediye Başkanı Çakır, Sakarya maçı ve kalan her maç için 50 bin lira galibiyet primi açıklarken, ligde kalma priminin de 100 bin lira olduğunu söyledi.

Çakır bundan sonra daha çok birlik ve beraberlik içerisinde olmak gerektiğini ifade ederek, "Ben, antrenmanlarınızda ve düzenleyeceğimiz bu tür yemek organizasyonları ile sizlerle bir arada olacağım. Sorumluluğumuz çok. Zor bir süreçten geçiyoruz. Malatya'da herkes Malatyaspor'un başarısına endekslenmiş. Benim hiçbir endişem yok. Ben, 4 maçı alarak lig'de kalacağımıza inanıyorum. Ben takımın iyi olduğunu gördüm. İnşallah hep birlikte Sakaryaspor maçında olacağız. Bizlerde, sizlere katkı olması açısından kazandığınız her maç için 50 bin TL prim vereceğiz. Lig'de kalma primi olarak da 100 bin TL prim vereceğiz" dedi.

Yemekte konuşan Milletvekili Öz ise, "Malatya büyük bir şehir ve Malatya insanı her zaman büyük düşünür. Ancak ne hikmetse Malatyaspor üzerinde 2-3 yıldır karabulutlar dönüyor. Malatyalı bütün vatandaşlar bizleri nerede görse, Malatyaspor'u soruyorlar ve 'neden destek vermiyorsunuz?' diyorlar. Biz Malatyaspor'a göreve geldiğimiz ilk günden beri destek veriyoruz. Vergi borçlarında, lisans çıkarılmasında ve Malatyaspor'a katkı sağlayacağını düşündüğümüz benzin istasyonu kurulmasında her zaman yanlarında olduk. Bizler destek veriyoruz ama bir türlü takım olarak istikrar yakalayamadık. 1.5 yıl içinde takımda bir çok hoca değişti. Bu doğru bir şey değil. Kulüp Başkanı Haşim Karadağ'a bir şey demiyorum. Kendisi benim samimi olduğum dostlarımdandır. Ama istikrar gerekiyor. Verdiğimiz kararın her zaman arkasında olmalıyız" dedi.

Takımın silkinerek kendine gelmesi gerektiğini kaydeden Öz, "Siz ligde kalın, büyük sürprizlerimiz olacak. Söz veriyorum üzerimize düşen ne varsa elimizden geleni yapacağız. Sakaryaspor takımı ve taraftarının ne kadar iyi olduğunu hepimiz biliyoruz ama Malatyaspor ve taraftarına dayanamazlar. Sakaryaspor maçını kazandığınız takdirde herkesin takıma olan güveni de artmış olacak. Sakaryaspor maçı dirilişin başlangıcı olacak. Unutmayın Malatyaspor'da oynamak bir şereftir. Biz, takımdan ayrılan futbolculara
para verememenin üzüntüsünü yaşadık. Benim şahsi param olsaydı bu futbolculara paralarını verirdim. Biz bunun ızdırabını yaşadık. Ben, Malatyasporlu kardeşlerimizin maçı alacaklarına inanıyorum. Uçağın burnu havaya kalkacaktır. O uçak düşmeden yoluna devam edecek" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız