SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Siz Yine İyisiniz.. Hiç Olmazsa....''

A- A+ PAYLAŞ

Çocuk Yuvası'ndaki "şiddet" nedeniyle sıkıntılı günler geçiren, hakkında İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen iki mülkiye başmüfettişi tarafından inceleme yapılan Vali Osman Derya Kadıoğlu, kendisini ziyaret eden bir başka sıkıntılı üst düzey bürokrat Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'la ilginç bir diyaloğa girdi.

Vali Kadıoğlu, kendisini ziyaret eden Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay'a kayısı dolu tepsiyi veriken, "Sizin de spordaki doping nedeniyle başınız dertte ama, sayın genel müdürüm siz yine iyi durumdasınız. Hiç olmazsa, siz inceleme soruşturma geçirmediniz. Biz onu da geçirdik" diyerek, Çocuk Yuvası olayında kendisi hakkındaki incelemeye vurgu yaptı.

Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ise, "Bütün dünyada bu doping sıkıntısı var. İnşallah bütün dünya el birliği ile doping sıkıntısını çözecek. Ayrıca, Biz Çocuk Esirgeme Kurumu ile ortak işbirliğiyle rehabilite çalışmaları da yapacağız" diye konuştu.

Çocuk Yuvası'ndaki olay nedeniyle, İçişleri Bakanlığı 28 Ekim'de Mülkiye Başmüfettişleri Adnan Yılmaz ve Cüneyt Orhan Toprak'ı, inceleme için Malatya'ya göndermiş, Malatya'da 3 hafta çalışan müfettişler geçtiğimiz hafta sonunda Malatya'dan ayrılmışlardı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız