SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Sizce Polis Nasıl Olmalıdır?''

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, polisin yasalara uygun olarak görev yaparken halktan birisi olarak hareket ettiğini söyledi.

Malatya Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nin (TEM) "Polis-Gençlik El Ele" kampanyası kapsamında düzenlediği "Sizce polis nasıl olmalıdır?" konulu kompozisyon yarışması sonuçlandı.

Malatya Polisevi'nde düzenlenen ödül törenine Vali Halil İbrahim Daşöz, Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ve çok sayıda davetli ile TEM Şubesi ekipleri, öğrenciler ve velileri katıldı.

Törende polisin halkla içiçe olduğunu ifade eden Vali Halil İbrahim Daşöz, "Polis teşkilatı ülkemizin en eski, halkımızın günlük yaşam ve güvenliği açısından vazgeçilmezi ve görev yaparken de halkla iç içe olan bir teşkilattır. Polis teşkilatımız, yasalara uygun olarak görevlerini yerine getirirken, içimizden birisi olarak görev yapmaktadır" dedi.

Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya ise, "Gençliğin, milletlerin gücü ve yarınları olduğu, özellikle bizim gibi nüfusunun büyük bir bölümü genç ve dinamik olan ülkeler açısından, eğitimin öneminin çok daha büyük olduğu şüphesizdir. Gençlerimizin her türlü çatışmadan uzak tutmak, hem kendilerini hem de teminatı oldukları ülke geleceğini tehlikeye atacak davranışlar içerisinde bulunmalarını önlemek, bütün dünyada yaygılaşan uyuşturucu ve terör gibi eğilimlere karşı duyarlı olmalarını sağlamak en önemli hedeflerimizdendir" şeklinde konuştu.

Yapılan konuşmalardan sonra, "Sizce polis nasıl olmalıdır?" konulu kompozisyon yarışmasında birinci olan Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi'nden Melikşah Elek, ikinci olan Orgeneral Eşref Bitlis Lisesi'nden Mert Pişkin ve üçüncü olan Yeşiltepe Lisesi'nden Gökhan Gedikli'ye çeşitli hediyeler verildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız