SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizden Başarı Bekliyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

Yozgat'taki play-off yarı finallerinde Malatya'yı temsil edecek olan Malatya Belediye Voleybol Takımı, 1. ligi hedefliyor. Yönetici ve sporcular, belediye başkanı Cemal Akın'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili Belediye Basın Bürosu'nun açıklaması şöyle:

"23 – 25 Mart tarihleri arasında Yozgat’ta yapılacak play-off yarı finallerinde Malatya’yı temsil edecek Malatya Belediyespor Erkek Voleybol Takımının yönetici, teknik heyet ve sporcuları Belediye Başkanı H.Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

19 Mart Pazartesi günkü ziyarete Malatya Belediyespor Başkan Vekili Atilla Kantarcı, Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Osman Bayram, Belediyespor Genel Kaptanı Sezai Gültek, Belediyespor Erkek Voleybol Takımı Antrenörü Habil Demiralp ve Erkek Voleybol Takımı sporcuları katıldılar.

Ziyaret sırasında Voleybol Takımı ve karşılaşmalar ile ilgili bilgiler veren Malatya Belediyespor Başkan Vekili Atilla Kantarcı birinci lige çıkmak için yorucu bir lig maratonunu geride bıraktıklarını belirterek, “Belediyespor Erkek Voleybol Takımı ligin sonunda ilk dörde kalarak play – off oynamaya hak kazandı. Hedefimiz 1. Ligdir, alınacak sonuçların Malatya için hayırlı olacağına inanıyor, başta voleybol olmak üzere tüm branşlarda Malatya Belediyespor’a vermiş olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Malatya Belediyespor Erkek Voleybol Takımının aldığı başarıların kendisini mutlu ettiğini ifade eden Belediye Başkanı H. Cemal Akın ise yaptığı konuşmada, “Malatya Belediyespor olarak Malatya’da amatör sporun gelişmesi için büyük gayretler sarfediyoruz. Malatya Belediyespor olarak 500’ün üzerinde sporcuyu bünyemizde barındırıyoruz. Hizmet verdiğimiz branşlardan birisi de voleybol takımımız.

Özellikle voleybol takımımızın göstermiş olduğu başarılar bizleri fazlasıyla sevindirmektedir. 1. Lige çıkmak için Malatya Belediyesi olarak büyük fedakarlıklar göstererek çalışıyoruz. Belediyespor Erkek Voleybol Takımımızın çok güzel başarılara imza atacağına inanıyorum. Malatya halkının gönlü, kalbi hep sizinle atacak. Yozgat’ta zaferle dönene kadar bütün Malatya sizi düşünecek. Arkanızda spora gönül verenlerin duaları olacaktır” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız