SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizden Ders Almak İstiyoruz"

0
Güncellendi - 2016-11-11 02:18:38
A- A+ PAYLAŞ

Dost ve Kardeş Ülke Filistin’in Dura Belediye Başkanı beraberinde bir heyet ile birlikte geldiği Malatya’da, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ı ziyaret etti.

Aynı zamanda UCLG Mewa Çevre Komitesi Eş Başkanı olan Dura Belediye Başkanı Sameer Hamid Al-Namoorah Malatya’nın çok güzel bir şehir olduğunu belirterek, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan projelerin nasıl yapıldığını öğrenmek istediklerini söyledi. Yapılan projelerin çok ileri düzeyde olduğunu belirten Namoorah, “Malatya’da çok güzel projelerin olduğunu duyduk. Bunu nasıl yaptığınızı öğrenmek istiyoruz. Kardeş şehir olmak istiyoruz. Çöpten Enerji Tesisi ve Düzenli depolama Tesisi’ni gezdik, çok beğendik. Çok ilerdesiniz. Bunu nasıl yaptığınızı öğrenmek istiyoruz. Sizden ders almak istiyoruz. Nasıl planladınız, nasıl karar verdiniz? Malatya’ya ilk defa geldim ama UCLG’den dolayı 3 ayda bir şehirlere gitme fırsatım oldu. İstanbul’a defalarca gittim, Gaziantep ve Şanlıurfa’ya gittim. Fakat biz sizi seçtik. Hem duruşunuzdan dolayı, hem şehrinizden dolayı. Yakın zamanda sizi de Filistin’de ağırlamak isteriz” dedi.

Çakır: Filistin’le dertlenen bir hükümetimiz var

Dura Belediye Başkanı ve beraberindeki heyeti Malatya’da görmekten büyük bir mutluluk duyduğunu belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Filistin’in kendileri için çok önemli olduğunu, Dura Belediyesinin yenilenebilir enerji projeleri ile ilgili olarak taleplerini değerlendirip kendilerine her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Başkan Çakır, “Filistin, tüm İslam coğrafyasının üzerinde titrediği, bağımsızlığı noktasında, gelişmesi noktasında özellikle başta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere hükümetimiz yakinen Filistin sorununu takip ediyor. Şu anda belki de Filistin ile çok dertlenen bir hükümetimiz var” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ın da iştirak ettiği ziyaret sırasında, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile Dura Belediye Başkanı Sameer Hamid Al-Namoorah 15 Temmuz darbe girişimi ve İslam Coğrafyasının genel durumu ile ilgili sohbet edip, fikir alışverişinde bulundu.

Başkan Çakır’a özel hediye

Dura Belediye Başkanı Sameer Hamid Al-Namoorah ziyaret sırasında Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a özel bir hediye verdi. Başkan Namoorah, Başkan Çakır’a üzerinde Türk Bayraklı Mescid-i Aksa kabartmalı çini hediye etti. Başkan Çakır ise Namoorah’a kuru kayısı ile kayısı kristali hediye etti.

Bülten

filistin1

filistin2

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • MURAT (7 yıl önce)
    Elazığspor hala Sanica Boru mu yoksa değişti mi, bir de bunların 12 puanları silindi, ligin dibinde olmaları gerekiyor. İlgilenir düzeltir misiniz.
    0
    0
    Yanıtla