SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Size de Bize de Görev Var'

A- A+ PAYLAŞ

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, TSO ve MÜSİAD heyetlerini kabul etti. Çakır, modern bir şehir oluşturmak için gece gündüz çalışacaklarını söyledi.

Ziyaretlere ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nca yayınlanan bülten şöyle:

"Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Müstakil Sanayiciler ve İş Adamları Derneği ile Ticaret Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanları ve üyeleri Başkan Çakır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

MÜSİAD ZİYARETİ
Ziyaret sırasında Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şube Başkanı Namık Şahin Ahmet Çakır’ın daha önce MÜSİAD Başkanlığı da yaptığını belirterek, “MÜSİAD üyelerimizle birlikte hayırlı olsun ziyaretine geldik. Sayın Başkanımızın Malatya için yapacağı hizmetlerde MÜSİAD olarak her zaman yanlarında olacağımızı, destekçisi olacağımızı belirtmek istiyorum” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise MÜSİAD Başkanı’nı ve üyelerini ağırlamanın mutluluğunu yaşadığını belirterek, “MÜSİAD, sanayici ve yatırımcı için adeta bir okul niteliğindedir. Böyle bir dinamik yapının sürdürülmesinde ve her geçen gün daha da güçlenmesinden duyduğum memnuniyeti ifade etmek istiyorum.

Malatya’nın Belediye Başkanı olarak herkese ve her kesime eşit hizmet götürmek için gayret göstereceğiz. Halkımızın bütün ihtiyaçlarına cevap verebilecek modern bir şehir oluşturmak amacıyla gece gündüz çalışacağız. Her zaman halkımızla iç içe olacağız, Sivil Toplum kuruluşlarımızla her zaman istişare halinde olacağız. Arzu ettiğimiz Malatya’yı hep birlikte inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

TSO ZİYARETİ..
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Erkoç ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Çakır’ı ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundular.

TSO Başkanı Hasan Erkoç, “Malatya’yı Marka şehir yapmak istiyorsak, kalkınmış refah seviyesini yükseltmek istiyorsak sizlere çok ciddi görevler ve bizlere çok ciddi görevler düşüyor. Bu görevleri yaparken biz her zaman sivil toplum örgütü olarak sizlerin yanında olacağımızı ifade etmek istiyoruz” dedi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır ise, Malatya’nın sorunlarını orta ve uzun vade de özellikle geleceğini de planlayarak çözüme kavuşturmayı planladıklarını belirterek, “Malatya’nın kalkınması, gelişmesi en önemlisi de bugün ülkemizin ve Dünya’nın sorunu olan istihdama katkı noktasında Ticaret Sanayi Odası büyük önem arzediyor. Bütün hizmet sektörlerinde Malatya’mızı bir cazibe merkezi haline dönüştürmek zorundayız. Malatya’mızın acil ihtiyaçlarından birinin de istihdam olduğunu düşünüyorum. Bu konuda bize düşen görev mutlaka sanayiciyi, yatırımcıyı bölgemize çekebilmektir. Bununla ilgili planlamalar yapmak zorundayız” dedi."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız