SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Size Destek Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:30:26
A- A+ PAYLAŞ

Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, ilçede müteahhitlik yapan firmaların sahipleriyle bir araya geldi. İnşaatın lokomotif sektörler arasında yer aldığını belirten Eser, 18 imar uygulamasında sorun olmayan yerlerdeki bina yapımlarının ruhsatlarını hızlı bir şekilde vererek, konut üretimine destek olduklarını söyledi. 

Mahkeme kararıyla imar uygulaması bozulan yerlerin dışında ruhsat vermeye devam ettiklerini dile getiren Darende Belediye Başkanı Dr. Süleyman Eser, “İnşaat yapmak serbest, müracaatlarınızı yapabilirsiniz. Zaten 18 imar uygulaması bozulan yerlerde teknik düzenleme çalışmasını yeniden başlattık. En kısa zamanda orada da bu işler düzelecek inşaat ruhsatlarımızı hiç aksatmadan vereceğiz” dedi.

Eser, kamuoyunda dillendirilen ‘Belediyenin inşaatlara ruhsat vermediği’ bilgisinin gerçeği yansıtmadığını, sadece hukuki sürecin devam ettiği alanlarda bina yapımına izin veremediklerini, diğer alanlarda yapımı devam eden binaların da bu tezle çeliştiğini söyledi. Müteahhitlere yardımcı olarak problemleri çözmeye devam ettiklerini kaydeden Başkan Eser, “İnşaat sektörü bizim için de memleketimiz için de çok önemli. Size her türlü desteği vereceğiz ki hem memleketimiz kalkınsın hem de Darende’miz güzel binalara, konutlara kavuşsun, insanlarımız güzel evlerde otursun, huzur bulsun rahat etsinler. Siz işçi çalıştırıyorsunuz, memleketimizde işsizliği önlüyorsunuz ayrıca Darende ekonomisine büyük katkıda bulunuyorsunuz onun için size minnettarız. Sizin işinizi aksatmak değil sizin bütün problemlerinizi çözmekle görevliyiz. Sizin yanınızdayız her konuda size destek olacağız, destekte oluyoruz" ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan firma sahipleri açıklama ve desteklerinden dolayı Başkan Eser’e teşekkür etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız