SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Size Layık Biriyim'

A- A+ PAYLAŞ

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal, Şeyhbayram Mahallesi sakinleriyle bir araya geldi.

Şarapnal'a ziyareti esnasında CHP Malatya Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu, CHP İl Başkanı Celal Berktaş ve CHP Merkez İlçe Başkanı Abdullah Salkaya'nın yanı sıra il genel ve belediye meclisi adayları ile parti üyeleri de eşlik etti. 4K sitesi sakinlerine bir konuşma yapan Aslanoğlu, "Hizmet etmeyenler, insanların düğününe ve bayramına gelip, sizden biriyim diyor. Takdir sizin. Ben Ömer Şarapnal'in Malatya'da en iyi hizmeti vereceğine inanıyorum. İnsan sevme yönünden, his yönünden bizden kötülük gelmez. Malatya makus tarihini yenemezse, bir gün herkes elini vicdanına koyup, biz ne yaptık diyecek. Biz hizmet doluyuz, hizmetle yoğrulmuşuz. Devletin bir kuruş parası olmadan neler yaptığımızı gördünüz. Malatya'ya nüfus oranına göre 200 milyon TL para verilmesi gerekirken, 60 milyon TL para veriliyor. Böyle adalet, hak olmaz. 200 milyon TL bu memlekete girse ekmek, iş ve aş girecek. Gelsin bunu konuşsunlar. Dediğim gibi takdir sizlerin. İnandığınıza oy verin, inanmıyorsanız bizlere oy vermeyin" dedi.

CHP Malatya Belediye Başkan Adayı Ömer Şarapnal ise, korkunun ecele faydası olmadığını, emaneten bu göreve talip olmadığını söyledi. Şarapnal, "Benim Malatya halkına hizmet borcum var. Onun için sizlerle bir aradayım. İnsanların sağlık sorunlarını siyasi istismar edenlerin kaliteleri kül kadardır. Ben yiğit insanların temsilcisiyim" diye konuştu.

Malatya'nın sorunlarının ne olduğunu çok iyi bildiğini kaydeden Şarapnal, "Benim tespit ettiğim sorunlar ve projeler diğer adaylar tarafından tartışılır hale geldi. Bundan dolayı mutluluk duyuyorum. Ben kimsenin emanetçisi olarak bu hizmete soyunmadım. Kısmet olur da bana görev verilirse, makamımdaki koltuk paslanacak" şeklinde konuştu.

Vatandaşların sorularını da cevaplayan Şarapnal, "Sizlere kendimi kurtarıcı olarak sunmuyorum. Gelin Malatya'yı hep birlikte yönetelim diyorum. Diğerlerinden farkımı inşallah göreve geldiğim zaman göreceksiniz. Benim halkın bu seçimde tokadını öyle bir vuracak ki, herkes nereden geldiğine şaşıracak. Bizim oylarımız üzerinde kimse çerçilik yapamaz. Söylemlerimi sırf siyaset olsun diye söyleyen bir insan değilim. Ben, size layık bir kardeşinizim" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız