SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Size Öğreteceğimiz Çok Şey Var"

0
Güncellendi - 2016-03-01 18:11:19
A- A+ PAYLAŞ

  • CHP ile AKP arasındaki 'sınır' polemiği sürüyor. CHP İl Başkanı, AKP İl Başkanına tepki gösterdi.

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, yaptığı açıklamada AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı’yı eleştirdi. Kiraz; “Bizim akıl sağlığımız yerinde. Ama siz de akıl olsa, Malatya’nın sınırının 7 km azalmasına, insanların sağlıklarının tehdit edilmesine incir kabuğunu doldurmayacak bir mesele demezsiniz!” dedi.

Kiraz’ın yazılı açıklaması şöyle:

"AKP İl Başkanı Hakan Kahtalı, sizin seviyenize inmek istemiyoruz ama, -ki  zaten bu imkansız- basında çıkan cümlelerinize cevap verme ihtiyacı duyduk.

Sayın Başkan, altını çizerek bir kez daha ifade ediyoruz; Malatya’nın 7 km toprak kaybı olmuş biz buna karşı çıkıyoruz. Malatya’nın tüm su  kaynakları tehdit ediliyor biz buna karşıyız.

Bu yüzden biz ne yaptığımızı biliyoruz ve bizim akıl sağlığımız yerinde.Ama siz de akıl olsa, Malatya’nın sınırının 7 km azalmasına, insanların sağlıklarının tehdit edilmesine incir kabuğunu doldurmayacak bir mesele demezsiniz!

MALATYA’NIN SESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ…

Malatya’nın her sorununu gündeme getirdiğimizde, Malatya’nın dertlerine ortak olduğumuzda, Malatyalıların sesi olduğumuzda şov yapıyorlar diyerek sorumluluktan kaçamazsınız

Bize hakaret etmeyi alışkanlık haline getirenler şunu çok iyi bilmelidir ki ; Malatyalıların çok sayıda derdi var ve biz bu dertleri cesaretle gündeme getirmeye devam edeceğiz.

AKP Malatya İl Başkanı, milletvekilimizin toprak kaybımızın önemini vurgulamak için kullandığı etkili ifadeleri bile algılayamamış. Yazık ki, kendisiyle aynı kentte siyaset yapıyoruz. Hem onun adına, hem de Malatya  adına çok üzülüyoruz.

VELİ AĞBABA ASLANLAR GİBİ SİYASET YAPIYOR…

Ayrıca, bütün Türkiye biliyor ki Milletvekilimiz Veli Ağbaba hem Malatya’da hem Türkiye’nin dört bir yanında hem de Mecliste aslanlar gibi siyaset yapmaktadır.Bunu sen görmek istemezsen bile AKP’ye oy verenler dahil herkes görüyor.

Sayın Başkan,

Malatya –Adıyaman sınırı değişti. Türkiye’de ilk kez hiç alakası olmayan bir kurum tarafından sınır değişikliğini Veli Ağbaba’dan öğrendiniz ve bunu itiraf ettiniz. Anlayamadığınız nokta nedir anlamıyoruz…

Bu değişikliği tüm Türkiye vekilimizden öğrenince sanırız partisinin yetkilileri tarafından iyi bir fırça yemiş olacak ki, ne dediğini bilmeyen cümlelerle bize saldırmış. Şimdi anladın mı Hakan Bey, Veli Ağbaba’nın ve bizim ne için mücadele ettiğimizi. Neden konuyu gündeme getirdiğimizi?

“DAHA SİZE ÖĞRETECEĞİMİZ ÇOK ŞEY VAR”

Hakan Bey; Veli Ağbaba, mecliste Öznur hanıma kürsünün yolunu öğretti. Sen de CHP İl Başkanı sayesinde basın açıklaması yapmayı öğrendin. Daha size öğreteceğimiz çok şey var. Bizi takip edin.

Milletvekiliniz kürsünün yolunu öğrendi ama, sözlerine yalanlarla başladı.Siz de basın açıklaması yapmayı öğrendiniz ama hakaretlerle başladınız."

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Salih (8 yıl önce)
    CHP maşallah, AK Partiye her şeyi öğretmiş, ama bir iktidar olmayı nedense bir türlü öğrenemedi. AKP başkanının açıklaması için bile 24 saat içinde ikikez cevap verdi. AKP başkanı haklı çıktı. Kahtalı demiştiki, 'Okuduklarını bile anlayamıyorlar" Sanırsam Muhterem Kiraz, ikinci açıklamayı yapmak için Kahtalı'nın açıklamasının bir bölümünü ancak 24 saat sonra idrak edebilmiş. En önemlisi de CHP iki gündür AKP sayesinde bol bol gündeme geliyor. Tivi ekranlarına girenler, gazete sayfalarına girenler birde milletin gönlüne girebilse.
    0
    0
    Yanıtla
  • omer asaf (8 yıl önce)Salih isimli kullanıcı yorumuna
    Tv ekranları aynı kaynaktan yönetildiği için maalesef bütün siyasi partiler yararlanamıyor. Konu il sınırı. Valinin bu konuda yetkisi yok. Bu tartışılırsa daha faydalı olur. Zira malatyanın suyunu ilgilendiren bir konu. İktidara / belediyeye yönelik her eleştiriyi boşver/bilmezler diye tepeden bakarsan bu tepenin bir de inişi var. Çevreyolu-adliye köşesine kurulan minibüs duraklarına karşı çıkıldığında boş ver diyenler 2 yıl sonra o kadar masrafı sıfıra çıkarttı. Birde tartışma kültürümüz sıkıntılı. Yapılan için kendimize ve şehrimize faydası var mı ? Başka kişilere ve şehre zararı var mı?
    0
    0
    Yanıtla