SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Size ve Ekibinize Teşekkür Ediyoruz"

0
Güncellendi - 2018-01-18 19:45:10
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret etti. Başkan Gürkan, “Bizim gazete ve televizyon camiasına bakış açımız, bu camianın gerçekten bir kamu görevi yaptığıdır” dedi.

Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı ziyaret ederek, bir süre görüştü. Burada konuşan Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Cemiyeti Başkanı Kemal Deniz, Battalgazi Belediyesi Hizmet Binası’nın hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Yeni hizmet binanızın ve 2018 yılının hayırlı ve uğurlu olması dileğiyle Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Derneği yönetim kurulu olarak sizleri ziyaret etmiş bulunuyoruz. Biz sizin yaptığı hizmetleri kırk yıldır takip eden bir dostunuz, arkadaşınızız. Onun yanı sıra 3 dönemdir yaptığınız Belediye Başkanlığınızda özellikle Malatya’mızın nüvesini teşkil eden bugün Eskimalatya dediğimiz ama tarih boyunca gerçek Malatya’nın olduğu mekanı tarihimize, ceddimize yakışır bir şekilde düzenleyip yeniden hayata geçirdiğiniz için kendi kuruluşum adına, arkadaşlarım ve Malatyalılar adına şükranlarımı arz ediyorum. Biz Battalgazi’nin Büyükşehir olduktan sonra genişleyen sınırları içerisinde de aynı hizmetleri devam ettireceğinize de inanıyoruz. Size ve ekibinize teşekkür ediyoruz. İnşallah Malatya’mız Büyükşehir olduktan sonra meydana gelen ufak tefek aksaklıkları da tamamlayarak doğunun ve Türkiye’nin parlayan yıldızı olan Malatya’nın önemli bir yerleşim merkezi olarak sizin liderliğinizde bütün ekibinizle birlikte çok güzel yerlere geleceğini düşünüyoruz. Bu bizim samimi duygularımızdır” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’da, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Bizim gazete ve televizyon camiasına bakış açımız gerçekten de bir kamu görevi ifa eden bu arkadaşlarımızın zor şartlarda çalıştıklarını biliyorum. Çalışmalarında çok sıkıntılar yaşadıklarını biliyorum. Bütün bunlara rağmen toplumun beş duyusu olma noktasındaki görevlerini de en güzel bir şekilde ifa ediyorlar. Malatya’mızdaki gerek görsel, gerek yazılı basın olsun çalışmalarını takdirle karşılıyorum. Yani kamuoyundaki olup bitenlerin kamuoyuna doğru ve objektif bir şekilde anlatılması noktasında arkadaşlarımız büyük gayret gösteriyorlar. Sizlere bu anlamda teşekkür ediyorum. Belediyemizin 5 temel esaslarından biri de katılımcı belediyeciliktir. Bunun temel esası da sivil toplum örgütü, kanaat önderleri, meslek kuruluşları, sendikalar, basımınızın temsilcileri ve dernekleri olsun onların görüş ve önerileri doğrultusunda kendi yol haritamızın belirlenmesi ve yön pusulamızın oluşmasında da önemli katkılar sağlıyorlar. Zaman zaman basında yer alan konular arasında bizim eksiklerimizin giderilmesi noktasında veya toplumdaki olayların tarafsız bir şekilde aktarılması noktasında önemli görevler ifa ederler. Bu konuda da basındaki arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Malatya Gazeteciler ve Televizyoncular Derneği’nin bu ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hizmet binamızın da Malatya’mıza hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız