SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"FETÖ Türü Bir Niyetlerinin Olmadığına Şahidiz"

0
Güncellendi - 2018-01-28 16:07:06
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, dernek ziyaretleri ile kendilerine ve AKP'ye yönelik eleştirilere karşı açıklamalarını sürdürdü, "Maalesef yerelde de bazı kendini bilmez zavallılar özellikle bu sivil toplum örgütlerimize karşı AK Parti'yi yönetenler cemaatlermiş algısını doğuracak, onlara destek olacak bir şekilde bizden görünerek bu söylemlerde bulunuyorlar"dedi.

SEMERKAND VE SILA DERNEKLERİNDE..

Şahin'in Semerkand Malatya Gönüllüleri Derneği ile Malatya Sıla Derneği ziyaretlerine ilişkin, AKP'den basın kuruluşlarına iletilen bülten şöyle:

"AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti'yi cemaatlerin yönettiği iddialarını sert bir dille eleştirerek, " AK Parti ile özellikle İslami hassasiyeti olan sivil toplum örgütlerimizle aramızda ayrıştırmaya çalışanların kendi geçmişlerine bakacak olursak kendilerine hangi cemaatlerin destek verdiklerini, hangi şer odaklarının destek verdiklerini, hangi terör gruplarıyla yan yana olduklarını, hangi siyasi partinin özellikle PKK terör örgütünün siyasi kanadının 2015'teki 7 Haziran seçimlerinde 'bir oyu da oraya verin' diyecek kadar gaflet ve delalet içerisinde olduklarını da biz görmekteyiz, bilmekteyiz. Maalesef yerelde de bazı kendini bilmez zavallılar özellikle bu sivil toplum örgütlerimize karşı 'AK Parti'yi yönetenler cemaatlermiş' algısını doğuracak, onlara destek olacak bir şekilde bizden görünerek bu söylemlerde bulunuyorlar" dedi.

Milletvekili Şahin, AK Parti Malatya İl Başkan Yardımcısı Mahmut Üner Özer ve partililerle birlikte Semerkant Vakfı Malatya Şubesi'ni ziyaret etti.

Şube Başkanı Ali Birgin, Şahin'in ziyaretinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "İnşallah sayın vekilimizin bu ziyareti toplumumuzun ihtiyaç duyduğu birlik ve beraberliğe vesile olması hassasiyeti ile hayırlara vesile olur" dedi.

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ise sivil toplum kuruluşlarının çalışmalarını önemsediklerini ifade ederek, "İnsanlarımızın yetişmesi için, vatanına, milletine, devletine, bayrağına, ezanına, ümmetin sorunlarına duyarsız kalmayacak olan bu gibi oluşumlarımızın bugüne kadar özellikle yasaların imkan verdiği ölçüde hayatlarımızı sürdürmeye çalışıyoruz ama maalesef bazı sivil toplum kisvesi adı altında yıkıcı bir takım faaliyetler içerisinde olan daha farklı oluşumlar var. Ama bugüne kadar AK Parti'nin özellikle gönül coğrafyası olarak ifade etmiş olduğumuz bu coğrafyada yaşayan siz gibi arkadaşlarımızın bu hassasiyetinden dolayı sizleri kutluyorum" diye konuştu.

Türk Silahlı Kuvvetlerince Suriye'nin Afrin bölgesinde sürdürülen "Zeytin Dalı" operasyonuna da değinen Malatya Milletvekili Şahin, "Şuanda Afrin bölgesinde bir operasyon var. Bu operasyon için Mehmetçiğimize dualarınızı bekliyoruz. Zararlı unsurların temizlenmesi, bertaraf edilmesi için Mehmetçiğimiz bu karda, kışta, soğukta, yağışta, gerçekten kelle koltukta bu ülkenin menfaati için, bizlerin nesillerinin daha müreffeh bir ortamda terörsüz kazasız belasız bir yaşam sürdürebilmesi için mücadele ediyorlar. Allah yardımcıları olsun, muzaffer kılsın" dedi.

Şahin, AK Parti'yi cemaatlerin yönettiği iddialarını sert bir dille eleştirerek, şunları söyledi: "Bize destek veren arkadaşlarımızı bir cemaat olarak ifade edip AK Parti ile özellikle İslami hassasiyeti olan sivil toplum örgütlerimizle aramızda ayrıştırmaya çalışanların kendi geçmişlerine bakacak olursak kendilerine hangi cemaatlerin destek verdiklerini, hangi şer odaklarının destek verdiklerini, hangi terör gruplarıyla yan yana olduklarını, hangi siyasi partinin özellikle PKK terör örgütünün siyasi kanadının 2015'teki 7 Haziran seçimlerinde 'bir oyu da oraya verin' diyecek kadar gaflet ve delalet içerisinde olduklarını da biz görmekteyiz, bilmekteyiz. Ama maalesef yerelde de bazı kendini bilmez zavallılar özellikle bu sivil toplum örgütlerimize karşı AK Parti'yi yönetenler cemaatlermiş algısını doğuracak, onlara destek olacak bir şekilde bizden görünerek bu söylemlerde bulunuyorlar. Ama ben kesinlikle ve kesinlikle sizin gibi olan sivil toplum örgütlerimizin hiç birinin bugüne kadar devlet içerisinde FETÖ türü bir yapılanmanın sevdalısı olmadıklarını öyle bir niyetlerinin olmadığına şahidiz."

AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin ve beraberindeki heyet daha sonra Sıla Bilgi Kültür Ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek dernek yöneticileri ile bir süre istişare etti."

 

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

32 yorum yapılmış

  • Yerelli (6 yıl önce)
    Yüce dinimizin kimseye ihtiyacı yoktur. Dünya hayatındaki imtihanımızı güzel geçip, hem kabir ve hem de ahiret hayatını daha güzel yaşamak için, bizim dine imana yüce yaratana ihtiyacımız var. Bu ihtiyacı karşılayacak dini kurum, vakıf ve derneklerin dahi sıkı sıkıya denetlenmesi gerekiyor. Bir zamanlar tv programlarında, dini vaazları verilen fetodan, ha bire gözyaşları akıyordu. O zamanlar kim inanırdı ki, feto darbe yapacak! Vatan sırlarını servis edecek! 250 vatan evladını kendi silahı ile vurup şehit edecek! Ama yaptı. Bu gün aynı durum yine geçerlidir. Unutmayalım! Tarih tekerrürden ibarettir. İlimizde dini kullanan, ticaretini yapan, bu yüzden gündem oluşturan, bazı STK’ların varlığı bir gerçektir. Bu uygulama haksız bir sonuç da ortaya çıkarmaktadır. Bu sonuç dinimiz İslam ile çeliştiğini söylemek durumundayız. Bizim mahallenin imamı bile dini çıkarı için kullanıyor. Şikâyet olmasına rağmen ne arayan var ne de soran var. Amon tapınağının ank maholarını ortadan kaldırmak ve saltanatlarına son vermek için, her birimiz birer Yusuf A.S. kadar, dost ve samimi olmak zorundayız. Sn. Vekilimiz M. ŞAHİN, de gece ve gündüz demeden çalışmaktadır. Samimi olarak siyaset yapmaktadır. Saygı duyar ve severimde. Fakat unutmasın ki! “ATEŞ OLMAYAN YERDE DUMAN ÇIKMAZ” Yüce Allah'ım bizleri ve vatanımızı hainlerin, nankörlerin ve şeytanların şerrin koru(Âmin).
    0
    0
    Yanıtla
  • İsmail Hakkı Köktürk (6 yıl önce)
    sadece şelalecilere sahip çıkmıyorum fotoğrafı vermek için cemaatlerle de fotoğraf verilmiş mecburiyetten.
    0
    0
    Yanıtla
  • adiiyamanli Abizer (6 yıl önce)
    Mustafa efendi sen medyum musun ki niyet okuyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Gar (6 yıl önce)
    Fetösculerede sahitdiniz ,kefildiniz sonuç ortada ...Abicim bu millet Allah ile aldatanlari biliyor ve sevmiyor ...sen daha neyin peşindesin daha neyi ispat etmeye çalışıyorsun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (6 yıl önce)
    SAYIN CEMAAT BÜYÜKLERİ BUNLARI KABUL ETMEYİN YAA. BUNLAR MİLLETE NE VERDİ DE SİZE VERSİN. KABUL ETMEYİN BUNLARI
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali 44 (6 yıl önce)
    Yanında belediye başkanları,milletvekilleri,il başkanı,vali,bakan neden yoktur?. Her yere birlikte giderlerdi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet Ali (6 yıl önce)
    Sıla ve Semerkand derneklerini meşalecilerle bir tutmayın özellikle Sıla derneği siyasetin dışındadır ya şelaleciler !
    0
    0
    Yanıtla
  • Levent (6 yıl önce)
    Bari kendi halinde olan cemaatleri siyasete alet etmeyin Mustafa Şahin bey bu millet kimin ne olduğunu biliyor zaten siziide biliyor millet vekillik il başkanlığı yaptığınız donemide bize hikaye okumayin belde belediyelerin merkeze bağlandığı zaman siz il başkani idiniz yanınıza geldik ve bize sizin oyunuza ihtiyacımız yok dediniz unutmadık bunları ama bu dünya Sultan Süleyman'a kalmadı sizede kalmaz vekillik kimse hakkını verdiği oyu size helal etmiyor sizde bunun farkındasıniz
    0
    0
    Yanıtla
  • cihan (6 yıl önce)
    bir zamanlar FETÖ dediğiniz cemmat içinde böyle diyordunuz hanginiz onlarla beraber olmadınız ki onlarada şahid oldunuz hemde her alanda devletin bütün kurumlarını o zihniyetin tekeline verdiniz. sonuç ne oldu malüm sizin için nede olsa kolay ALDATILDIK dersiniz işin içinde çıkarsınız. olan yine bu milletin fakir evlatlarına olur...
    0
    0
    Yanıtla
  • derdiyoklar (6 yıl önce)
    milletvekili cumlesini anayasadan cikariniz diye bi teklifte bulunulsun.chp vekili akp vekili adini falan alsin .ben Akp ye oy veriorum ama Sayin sahinin ne adini duydum ne yuzunu gordum malatyada. bu gibi insanlar milletvekili nedir ya benim tanimadigim kimse benim vekilim olmaz .Su veli agbaba hic sevmem ama adam malatyada her an her yerden cikio en anlmsiz bi ara mahlede pazarda goruosun .
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa Şahini görememek tanıımamak senin hatan bütün memleketin tanıdığı vekili sen tanımıyorsan sen hapis hayatı yaşıyorsun demekki hiçbirşey yapmayıp sadece malatya haberi takip ettiğini düşünsek yine tanıman lazım hergün enaz 3 haber bülteni var mustafa şahinin sallamaya sallıyorsun bari tutarlı bişey salla veli 3 ayda 1 geliyorsa mustafa şahin 4 günde 1 geliyor adam seçildiği günden beri her hafta 3 gün ankarada 4 gün malatyada bu sebepten halk bu kadar sevip benimsedi tabanda karşılığı olan tek vekile sen hiç görmedim diyorsun kusura bakmada inanmaz kimse sana sen biraz daha mantıklı yalanlar düşün
    0
    0
    Yanıtla
  • Hayırdır tabanda kim var bağımsız olsa seçim bürosuna uğrayan olmaz demişsiniz ya tabanda karşılığı olan Malatya’nın yerli ailesi mi?? Ağa mı ?? Yerli esnafı mı?? Kim dersanede herkes gibi öğretmendi ne tabanından bahsediyosun boşa oy atsam bile sayın vekile vermem benim gibi düşünen niceleri var biraz sağa sola sor nabzı yokla
    0
    0
    Yanıtla
  • Sayın ahmet beyefendi sn Vekil dersanede öğretmen değil, benimde devam ettiğim ve üniversiteyi kazanmama vesile olan Malatyanın 30-35 yıldır işlettiği dersanenin kurucusu vede sahibi, iyi tanıdığım ve öğretmenlik hiç yapmadığını iyi bilen birisiyim dersanesine devam ettiğim dönem ve sonralarıda fakir fukara dostu olarak tanınan dersaneye ücret ödeme sıkıntısı olanlara riyadan uzak tanısın tanımasın yardımlarını esirgemeyen babacan yiğit bir insan olarak çevresinde mütevazi mert biri olduğuna, tanıyanların hakkında şahitlik edilen güzel bir insan, Aile olarak da Dedelerinin kim olduğunu bir sorsan bu hakaretler için umarım utanacaksın.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatansever (6 yıl önce)
    Tüm STK'lar birleşinde AFRİN desteğinizi açıklayın bakalım? Yazıklar olsun. RABBİM neylerse güzel eyler. SABIR SABIR SABIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülsüm (6 yıl önce)
    Tamam da düğün değil bayram değil sayın vekil bu dernekleri neden ziyaret eder?6 yıldır gitmediği yere neden gider? ESOB başkanı Şelale diyor O semerkant vakfına gidiyor.Amacı dikkatleri dağıtmak.Ah bu siyasetçiler yok mu milleti hep saf zannediyorlar!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Reis44 (6 yıl önce)
    Derneklerin ne dediginin hiç bir önemi yok. Önemli olan olan halkın ne dediğidir. Halkta gereken cavabı veriyor. Anlaşılan Şevket Başkan yaraya dokunmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • ATTİLA (6 yıl önce)
    semerkand derneğiyle meşalecileri bir tutmayın ! aralarında uçurum var semerkandçılar asla siyasete girmez meşaleciler ise malum
    0
    0
    Yanıtla
  • Bulent (6 yıl önce)
    15 yıldır nerdeydiniz tasavvuf tarikat ehline sarildınız...yazık olmuş bu kapılara gelmeniz..
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (6 yıl önce)
    Feto dan da zarar gelmez mubarekler diyordunuz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Gülsüm (6 yıl önce)
    Sayın milletvekili geçmişte FETÖ'nün desteklediği dernekler için de aynı şeyleri söylüyordunuz. Alnı secdeye değenden zarar gelmez dedikleriniz 250 vatan evladını şehit etti. Sonra hiçbir şey olmamış gibi kandırıldık diyip kenara çekildiniz. Kusura bakmayın ama artık sizin bizi kandırmanıza izin vermeyeceğiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Çolak (6 yıl önce)
    Sayın Mustafa Şahin; kendini uyanık, milleti ahmak yerine koymayınız. Yanardağ olsaydı 1 haftada sönerdi, ama siz 1 haftadır ters algı operasyonu yapıyorsunuz. Malatya'da kendi müritleri dışında fazla bilinmeyen, tanınmayan, varmı- yokmu, varlığı ile yokluğu belirsiz 3-4 tane vakıf ve derneği ziyaret ederek, "Bu cemaatlerin FETÖ benzeri yapılanması yoktur" demeniz akla ziyandır, ve bilinki kimse yutmuyor. Zaten kimse o malum çok sevdiğiniz ve siyasi avukatlığınızı yaptığınız dernek dışındaki derneklere ve vakıflara kimse bir şey demiyor ki. Ziyaret etmiş olduğunuz Semerkant'ı belkide çoğu Malatyalı sizin sayenizde Malatya'da olduğunu gördü ve bildi. Zaten o dernek ve vakıfların Malatya'da tabelası dışında bir varlıkları da yoktur. Sen ise sanki o malum dernek dışındaki dernek ve vakıflarla ilgili olmayan bir şeyi varmış gibi ters algı yürütüyorsun. Size ahlaki değerleri ve etik değerleri hatırlatıyorum. Bir haftada onlarca dernek ve vakıfı ziyaret ederek, onlar üzerinden tartışmaların odağı olan malum derneğin üzerindeki algıyı temizlemeye çalışıyorsun. Bunun neresi İslami duruştur,bunun neresi siyasi ahlaktır. Uyanıksın, ama belki kimse yutmuyor / yutturamıyorsun. Birde size şu soruyu sormak istiyorum; Üniversiteye yönelik FETÖ operasyonuna tepki açıklaması yapan 72 dernek / vakıf neden aynı şekilde Afrin Operasyonunu destekleyen bir açıklama yapmadılar? Bak bu da kamuoyunun gözünden kaçmamış, vatandaş bunu da konuşuyor. Siyaseten avukatlığını yaptığınız / bizim partinin tabanını oluşturan STK dediğiniz vakıf ve dernekler ülkenin bekası için önemli olan bir Afrin operasyonu için 8 gün geçtiği halde bir araya gelmiyorsa / gelemiyorsa vatandaş bunun nedenini düşünmesin mi, konuşmasın mi? Madem bu STK'lar sizin partinizin tabanının temsilcileri, peki neden 8 gün geçtiği halde Afrin operasyonunu destekleyen açıklama yapmıyorlar?
    0
    0
    Yanıtla
  • Sn Arif çolak ; Bir millet vekilini sevmeyebilirsin en şedit eleştiriler yapabilirsin o vekilin sorunu kayda alınacaksan cevabını verebilir ancak İlimizdeki STK ları toptan aşağılaman nekadar etik , bu stk ların İnönü üniversitesindeki kumpas için tepki verip Afrin için tepki vermediklerini iddia ediyorsun , Sekiz gündür yeni camiide sabah namazında Afrin'de Kahraman Mehmetçiklerimize dua ettiklerini bilmiyorsan yarın sabah namazına gelip seni de Mehmetçiklerimiz için duaya bekler ve en azında stk lara çamur ve iftiradan dolayıda tövbe edip belki helallik dilersin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Çolak (6 yıl önce)Alim isimli kullanıcı yorumuna
    sayın Alim bey; Müslüman olan herkes dua ediyor. Burada o STK'ların neden kamuoyu önünde açıklama yapıp Hükümete ve Ordu'ya neden destek vermediklerini soruyorum. Neden acaba? Toplu halde açıklama yapıp, ellerine TÜRK BAYRAKLARINI alsalardı güzel bir görüntü olmazmıydı. Üniversite kumpaz dediğiniz o olayda, o STK'lar açıklama yaparken, bazı sanıkların adliyede ifade verirken, "Evet ben FETÖ liderinin ziyaretine gittim, ama elini öpmedim" dediğini biliyormuydunuz????
    0
    0
    Yanıtla
  • .Sn ekilimizi tanımadığın veya çekemediğinizden anlaşılıyor. Ekilimizin sonuna kadar yanındayız. Unutma Müminin en büyük silahı DUASIDIR .
    0
    0
    Yanıtla
  • adiyamanli Ramizan (6 yıl önce)
    Rüyanda da mı gördün istiraye mi yattın aynı kafa aynı hamam aynı tas yazıklar olsun sana vekil.Sen onların temsilcisi değilsin malatya da oy erenlerin temsil ediyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (6 yıl önce)
    Sayın vekil, semerkant ve sıla dernekleri ile meşeleyi harmanlayıp meşaleyi temize çıkartmaya çalışmayın. Onları da siyasetinize alet etmeyin.Bu ziyaretinizin zamanlaması manidar değil mi.?O hocalarımızın da yerinde olsam sizinle bu fotoğrafı vermezdim.
    0
    0
    Yanıtla
  • zeki (6 yıl önce)
    Tövbe etmek için araya bir aracı koyup tövbe almak ne kadar doğru? Cemaatlerde kula kulluk yarışı almış başını gidiyor. Allah sonumuzu hayır etsin...
    0
    0
    Yanıtla
  • Cemaatten kastınız tarikatlarsa: İnsanlar tövbeyi Allah'a yapıyor şeyhlere değil.Onlar sadece bulunduğu mekanlarda manevi atmosfer oluşturmuş Allah dostlarıdır.Orada aşk vardır,muhabbet vardır, kula kulluk diye tabir ettiğiniz durumsa o manevi büyüğe kulluk değil muhabbet ve edep ortamıdır.İsteyen nasibini alır istemeyen almaz.Kula kulluk diye bir şey kendi adıma görmedim,elbette müslüman uyanık olmalı gördüğü yanlışı araştırmalı ve tedbirini almalı,Allah cc her kuluna cüzi irade vermiş
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent Yaşar (6 yıl önce)
    Sonra kandırıldık diye gelmeyin yeter artık
    0
    0
    Yanıtla
  • cafer canbay (6 yıl önce)
    Tamamınız HOCA EFENDİ 'Elini ayağını öpenler değilmiydiniz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mahir (6 yıl önce)
    Dini cemaatlerden korkmamiza gerek yok. Feto dini bir cemaat degil dini kullanan maşa bir cemaatti. Hala bunu anlamayan varmi bilmiyorum. Ben bu tur cemaatlerin olması gerektiğini düşünüyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • fetö denen şerefsiz 15 temmuzdan önce ölseydi şimdi çamlıca tepesınde görkemli türbesi olurdu orda 24 saat adaklar keserlerdi unutmayın
    0
    0
    Yanıtla