SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizin İçin Ankara'dayız'

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri Ömer Faruk Öz, "Bizler sizler için, vatandaş için Ankara'dayız. Her türlü sorunlarınız için kapımız ve telefonlarımız açıktır" dedi.

Beraberinde bazı belediye başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleriyle birlikte Kale ilçesi Kıyıcak ve Alhanuşağı köylerine giden AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, vatandaşların sorunlarını dinledi.

Kıyıcak Köyü Köy Konağı'nda vatandaşların içme suyu ve kanalizasyon sorunlarıyla ilgili taleplerini dinleyen milletvekili Öz'e, Kale ilçesi isminin eski adı olan İzollu olması için Kale Belediyesi'nin başvuru yaptığını belirttiler.

AKP Malatya milletvekili Öz, "Vatandaşlar, sadece seçimden seçime değil de sürekli ziyaret etmemizi istiyorlar. Bizim arzumuz da bu. Ancak TBMM'deki komisyon toplantıları, yasa tasarısı toplantılarından fırsat buldukça seçim bölgemize geliyoruz. İşte, ortada seçim yok köylerinizi ziyaret ettim. Bizler sizler için, vatandaş için Ankara'dayız. Her türlü sorunlarınız için kapımız ve telefonlarımız açıktır. Kale ilçesine TOKİ konutları yapılacak. Karayolu üzerine vatandaşların kazasız yolu karşıya geçmesi için iki üst geçit yapılması planlanıyor. Kale'den de geçen sahil yolu çalışmaları hızla sürüyor" ifadelerini kullandı.

İlçe merkezi olmayan tek ilçenin Kale olduğunu söyleyen milletvekili Öz, "Bize projelerle gelinirse, o projeye ödenek bulmak ve programa aldırmak daha kolay" şeklinde konuştu.

Bu arada, Alhanuşağı köyünde kayısı ağaçlarını inceleyen milletvekili Öz, kayısı ağaçlarının tomurcuk açma aşamasına geldiğini belirtip, "İnşallah havalar biraz daha soğuk gider de kayısı geç çiçek açar. Çünkü, kayısı ağacı geç çiçek açınca dondan yanma tehlikesinden uzaklaşır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız