SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizin Kardeşiniz Yok mu?'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Valisi Halil İbrahim Daşöz, gezisi esnasında bir köy okulunun bakımsız dış görünüşünü görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

Vali Halil İbrahim Daşöz incelemelerde bulunmak üzere gittiği Pütürge ilçesinde Örnek Köy İlkokulu'nun önünden geçerken okulun bakımsız dış görünüşünü fark ederek içeri girdi. Bir süre okulun öğrencileriyle sohbet eden Vali Daşöz, daha sonra öğretmenden okul hakkında bilgi aldı.

Okulun eğitim şartlarına uygun olmadığını belirten Daşöz, okul öğretmenine, "Sizin kardeş kurumunuz yok mu?" diye sordu. Kardeş okullarının olmadığını öğrenen Vali Daşöz, okula en kısa sürede bir kardeş kurum tahsis edileceğini belirtti.

Toplam 10 öğrencisine eğitim vermeye çalışan öğretmen bu ilgi karşısında mutlu olurken, Vali Daşöz elindeki tebeşirle köy okulunun tahtasına, "Sizi Seviyoruz" yazdı. Daha sonra hep birlikte cümleyi öğrencilere okutan Daşöz, "Bizler de sizleri seviyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız