SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizin Sesiniz Olalım..'

A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malatya Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, MHP İl Başkanı Arif Yıldız ve beraberindekiler, Minibüs şoförlerini, TCDD İşletmesini, Muhtarlar Derneği, ve Malatya Belediyesi çöp sahasını ziyaret etti.

TCDD işletmesinde işçilerle tek tek görüşen MHP Milletvekili Adayı Prof. Dr. Hasan Tunç, MHP'ye destek vermelerini isteyerek, "Bizlere destek olun, sizlerin sesi olalım" dedi..

Muhtarların yaşadığı sorunları MHP'nin çözeceğini söyleyen Tunç, "Muhtarların özlük haklarının gerekse ücretlerindeki sorunlarınız için kurumsal yapınızın oluşabilmesi için gereken kamu görevi niteliğine gelebilmeniz için gereken çalışmaları milliyetçi hareket partisi secim beyannamesinde yazmış bulunmaktayız. Malatya'nın sorunlarını özellikle tespit etmekte ve aynı zamanda çözümlerini de bulmaktayız" dedi..

Milletvekili adayı Prof Dr Hasan Tunç, Malatya'yı devletin terk ettiği şehir olarak nitelendirerek, "Malatya'da kamu yatırımlarına ait gelir, kişi başına 1.250 TL'dir. Malatya'ya gönderilen para ise en fazla 840 TL. Malatya bu anlamda yokluk ve yoksulluğa terk edilmiştir Malatya'da işsizlik hat safhadadır. Bunun nedenlerinin en büyüğü kapatılan fabrikalar ve büyüklü küçüklü iş yerleridir. Bu bağlamda çalışanlardan MHP'ye desteklerini ve dualarını bekliyoruz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız