SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizin Yanınızdayız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:17:11
A- A+ PAYLAŞ

Başbakan Recep  Erdoğan, katıldığı şehit yüzbaşı Gökhan Ertan’ın cenaze namazından sonra aileye başsağlığı dilerken, “Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bize ne düşerse, emrinizdeyiz” dedi. Vatandaşlar ise “O Esad’a biz daha yüksekten atacağız. Sırtımız yere gelmeyecek” dediler. 
 
Malatya Şehir Mezarlığı’nda şehit Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan’ın cenaze namazına katılan TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve kuvvet komutanları kortej yürüyüşüne katıldılar. Bir süre kortejde yürüyen TBMM Başkanı Çiçek ve Başbakan Erdoğan, şehit cenazesi top aracından indirilip, omuza alındıktan sonra şehit Yüzbaşının annesi Zennure Ertan ve 6 aylık hamile eşi Nihal Ertan’a başsağlığı diledi. Şehidin eşi cenaze boyunca metanetli durmaya çalıştı.
 
Başbakan Erdoğan, anne Zennure Ertan’ın elini tutarak, başsağlığı dileklerinde bulundu. Başbakan Erdoğan, şehit yüzbaşının eşi Nihal Ertan’a da başsağlığı dileyerek, “Allah sabır ihsan etsin. Biz her zaman sizin yanınızdayız. Bize ne düşerse, emrinizdeyiz” dedi.
 
TBMM Başkanı Çiçek ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Genelkurmay Başkanı Orgeneral Özel de aileye başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Başbakan Erdoğan tören alanından ayrılırken, bazı vatandaşlar, “Sayın Başbakanım size güveniyoruz. Sizin de gerekeni yapacağınıza inanıyoruz. O Esad’a biz daha yüksekten atacağız. Sırtımız yere gelmeyecek” dediler.
 
İSTANBUL'A GİTTİ..

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, saat 14.50'de özel uçak ''DAP'' ile İstanbul'a gitti. 
     
Başbakan Erdoğan, Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın, Malatya'daki cenaze töreninin ardından, Erhaç Havalimanı'na geldi. 
     
Erdoğan, saat 14.50'de özel uçak ''DAP'' ile İstanbul'a gitti. 
     
Erdoğan'ı, havalimanından Vali Yardımcısı Murat Çağrı Erdinç, AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Güldal Akşit uğurladı. 

 
BAKANDAN TAZİYE ZİYARETİ..

Bu arada İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin,  şehit olan pilotlarından Hava Pilot Yüzbaşı Gökhan Ertan'ın ailesine taziye ziyaretinde bulundu. 
     
Şehit pilot Ertan'ın cenazesinin Malatya Garnizon Şehitliği'ne defnedilmesinin ardından Bakan Şahin, şehitlikten Ertan'ın baba evinin bulunduğu Özalper Mahallesi Şirinevler Sitesi'ne geldi. 
     
Baba Ali Ertan'a başsağlığı ve sabır dileklerini ileten Şahin, sitenin bahçesinde kurulan taziye çadırına geçerek şehidin ailesi ve yakınlarıyla görüştü. 
     
Şahin, daha sonra Ertan ailesinin yaşadığı eve çıkarak, şehit pilotun annesi Zennure ve eşi Nihal Ertan'a da başsağlığı diledi. 
     
Taziye ziyaretinde Bakan Şahin'e, Malatya Valisi Ulvi Saran, Tunceli Valisi Mustafa Taşkesen, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekilleri Mücahit Fındıklı, Ömer Faruk Öz ve Mustafa Şahin ile AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkci ve İl Emniyet Müdürü Mustafa Aygün eşlik etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız