SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizin Yeğeninizim"

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:59:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde incelemelerde bulunup vatandaşların sorunlarını dinledi 

Beraberinde, partililerle birlikte Doğanşehir'i ziyaret eden ve Doğanşehir esnafıyla buluşup vatandaşın sorunlarını dinleyen Akın, sorunların bir bir çözüleceğini söyledi. Milletvekili Cemal Akın'ı AKP ilçe teşkilatında ilçe başkanı Murat Kavuncuoğlu, il encümenleri, belde belediye başkanları AKP belediye meclis üyeler parti yönetim kurulu üyeleri ve iş adamı Vahap Küçük karşıladı. İlçe başkanı Murat Kavuncuoğlu yaptığı hoş geldiniz konuşmasında şunları söyledi:

“Doğanşehir'in sorunlarını dinlemek ve gündemdeki konularla alakalı olarak bizleri aydınlatmak için geldiğiniz, teşekkür ederiz. Arkadaşlarımızın kafalarına takılan gerek başkanlarımızın hizmet konuları gerekse vatandaşların bizlere yönelttikleri sorularımızı soracak ve cevaplarımızı da aldıktan sonra vatandaşlarımıza aktaracaklardır bu vesile ile hepinize hoş geldiniz der saygılar sunarız.”

AKP Malatya milletvekili Cemal Akın yaptığı konuşmada, “Doğanşehir bizim köyümüz bizim ilçemiz. Ben bir yeğeniniz olarak buradayım. Sizler benim dayılarımsınız. Bu yüzden sizlere hizmet etmek boynumuzun borcudur” dedi.

Söğüt belde belediye başkanı Mesut Sülü ise, “Malatya büyük şehir olduktan sonra belde belediyelerinin belirsizliliğini korumaktadır. Bu konuda bizler halkla iç içeyiz ve sürekli bu sorularla karşılaşıyoruz bu konuda net bir bilgi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Cemal Akın ise, “Bu konuyu meclis tatilden çıkar çıkmaz mecliste görüşeceğiz tasarı önümüze geldikten sonra enine boyuna tartışacağız. Burada Kocaeli modeli göz önünde bulundurulmuş ancak burası kırsal bölge burada hizmetler Kocaeli gibi yürümeye bilir bu konu meclis gündemine gelsin bir karara varırız sanırım” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız