SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizler Can Taşıyorsunuz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:06:08
A- A+ PAYLAŞ
 
Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri A.Ş (MOTAŞ) tarafından  “Vatandaş İlişkileri ve Hizmet Sunuş Şekilleri” konulu seminer düzenlendi.
 
Belediye Konferans Salonu'nda düzenlenen seminere Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı, Akademisyen Nesrin Gökpınar ve MOTAŞ çalışanları katıldı.
 
"İŞİNİZİN AĞIR OLDUĞUNU BİLİYORUZ"
 
Belediye Başkan Yardımcısı Alican Bozkurt, seminerin açılış konuşmasında,  “Sizler başta Belediye Başkanımız olmak üzere belediyemiz bünyesindeki tüm yetkililerin halk arasındaki temsilcilerisiniz. Bu bilinçle hareket etmenizi diliyoruz. Yapmış olduğunuz işin zorluğunun ve yükümlülüklerinin ağır olduğunu biliyoruz. Ancak her koşulda sizden sabır, hoşgörü, saygı, sevgi ve anlayış çerçevesinde davranışlar bekliyoruz” ifadelerini kullandı. 
 
"DEĞİŞİMİN HIZINA YETİŞMEK MÜMKÜN DEĞİL"
 
MOTAŞ Genel Müdürü Hasan Alıcı ise konuşmasında, “Bazen değişimin hızına yetişmek mümkün değil. Dolayısıyla bu hızlı değişimi yakalamak için eğitim şart. Demek ki bu hızı yakalamanın bir şartı var o da eğitim. Trafik kurallarına daha çok riayet etmenizi, duraklara daima düzgün bir şekilde girerek yolcu almanızı, kalkış anınızda kapıları mutlaka kontrol etmeden hareket etmemenizi istiyoruz. Düşünceniz ne ise yaşamınız da odur, yaşamınızın gidişatını değiştirmek istiyorsanız düşüncelerinizi değiştiriniz” dedi. 
 
"SİZLER CAN TAŞIYORSUNUZ"
 
Seminere konuşmacı olarak katılan Akademisyen Nesrin Gökpınar ise, "İcra etmiş olduğunuz iş gereği her gün binlerce vatandaşımızı taşıyorsunuz. Taşıma işini hangi yönden ele alırsanız alın diğer bütün meslek dallarına göre önemi net bir şekilde görülecektir. Sizler can taşıyorsunuz. Vatandaşların can güvenliğini koruyarak onları gitmek istediklere yere ulaştırıyorsunuz. Bu nedenle sizler can dostusunuz” ifadelerini kullandı. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız