SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizlerden Destek İsteyeceğiz"

0
Güncellendi - 2019-05-28 03:33:32
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör ve derneğin yönetim kurulu üyeleri, Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya geldi. Başkan Güder, ortak payda ‘Malatya ve Battalgazi’ vurgusu yaparak, “Belediyeler olarak, sivil toplum örgütlerimizin, toplumumuzun her daim yanındayız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ile bir araya gelerek Malatya ile ilgili konularda istişarede bulunan Malatya Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı İbrahim Güngör, Başkan Güder’in Malatya için bir değer olduğunu belirterek, “Sayın Belediye Başkanımız, yeni göreviniz hayırlı olsun. Malatya'mız için bir değersiniz. Bizler sivil toplum örgütü olarak, bizlere düşen bir durum olursa her an beraber çalışmaya, yardımcı olmaya hazırız” dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ise, sivil toplum kuruluşlarının önemine dikkat çekerek, “Tabii sivil toplum örgütleri toplumun yansıyan aynaları, toplumun dili, kulağı, gözü. Bu yönü ile biz sivil toplum kuruluşlarını çok önemsiyoruz. Özellikle böyle yatırım yapan sivil toplum kuruluşlarını daha da önemsiyoruz. Çünkü toplumda oluşan sosyal adaletsizliği ortadan kaldırıp, sosyal entegrasyonu sağlamaları hususunda çok önemli bir görevi ifa ediyorlar. Bu yönü ile sizlere teşekkür ediyoruz. Bizlerde belediyeler olarak, sivil toplum örgütlerimizin, toplumumuzun her daim yanındayız. Ortak paydamız Malatya, ortak paydamız Battalgazi. Burayı değiştirip, dönüştürme adına, halkın arzuladığı bir şekle getirme, bir konuma getirme adına biz çalışmalarımızı yapacağız. Bu hususta sizlerden destek isteyeceğiz. Sizlerin desteğini alacağız, yeri geldiğinde sizlere destek vereceğiz. Ortak vatanımızı, bu güzel cennet vatanımızı koruma, kollama adına elimizden gelen çabayı, gayreti sarf edeceğiz. Yüce Mevla’mdan şunu diliyorum. Rabbim, birliğimizi, beraberliğimizi bozmasın, mutlu mesut bir şekilde, bu cennet vatanda yaşayalım” diye konuştu.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız