SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizlere Mahcup Olmadık"

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:08:07
A- A+ PAYLAŞ

AKP Battalgazi Merkez İlçe Teşkilatı tarafından Beydağı Mahallesi’nde toplantı düzenlendi. Toplantıda, Beydağı Mahallesi’nin sorunları ve Cumhurbaşkanlığı seçim süreci konuşuldu.

Toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder ve çok sayıda vatandaş katıldı. Burada konuşan AKP Merkez İlçe Başkanı Osman Güder, seçimler öncesi ve sonrası sürekli halkın içinde olan bir parti olduklarını belirterek,  “Biz her zaman size baktığımızda AK Parti olarak sırtımızı Beydağı’na dayadık. Beydağı mahalle sakinleri bize her zaman desteklerini esirgememiştir. Bu toplantılar bazı kesimler tarafından seçim toplantısı olarak görülmektedir. Bu yanlış algıdır. Bizler 2002’den bu yana her Ramazan'da iftar sonraları siz mahalle sakinlerimizle birlikteyiz.Ve sorunlarınızı dinleyip acil müdahale yoluna gidiyoruz.Yerel seçimlerde AK Parti Malatya'da sizlerin oylarıyla dereceye girmiştir. Mahallenin sorunlarını muhtar bize dosya halinde sunmuştur. Bu sorunları kısa zamanlı çözüm yollarına gideceğiz. Türkiye huzurlu bir ülke. Dünya üzerinde haberlere baktığımızda bir kuru ekmeğe ihtiyacı olan insanlar var. Geçenlerde Suriye'ye giden bir arkadaşımla hasbihal ederken Suriye’deki dramı anlattı. Annelerin, babaların, çocukları için yalvardığı ve Türkiye'ye götürmeleri için yalvardığını açıkladı. 10 Ağustos'ta Türkiye seçime gidecek. AK Parti bugüne kadar Türkiye'deki vatandaşlar tarafından büyük teveccühe nail olmuştur. AK Parti döneminde tüm insanlarımız özgür bir şekilde yaşamaktadır. Cumhurbaşkanını sizler seçeceksiniz. Devletin Cumhurbaşkanını artık vatandaşlarımız seçecek. Bu ilk olacak. Sizlerin desteğiyle halkın istediği bir insan Cumhurbaşkanı olacak. İnanıyoruz ki sizlerde sayın Başbakanımızın önünü açacaksınız ve ilk turda Cumhurbaşkanı yapacaksınız” dedi. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya’nın büyükşehir olması ile birlikte belediyelerdeki yeniden yapılanma çalışmalarının devam ettiğini belirterek, "30 Mart'ta sizlerin teveccühü ile hizmete talip olduk. Bizlerin bu 3’ncü dönemi. Bu sürece kadar sizlere mahcup olmadık. Hizmet ve projelerimizle Cenab-ı Allah sizlere karşı bizleri mahcup etmesin. Hizmetlerde siz kendinizden emin olursanız, hizmetlerde aksilik olmadan ardı ardına gelir. Yeni bir metropol belediyeyiz. Kurumsal kimliğe bölünmesi hakikaten epey bir zaman ister. Bu zaman içinde farklı yerlerden gelen çalışanlarımız var. Bu sorunu kısa zaman içinde geçiştirdik. İmar işleri, temizlik, kültürel faaliyetler gibi.Park ve bahçeler olarak bizlere devredilen 64 parktan 44'ü bize devredildi. Bu arada da devlet nezdinde finans kuruluşu olarak projelerimiz devam etmektedir. Kültür Bakanlığı’na ve ajanslara sunduğumuz projeler gerçekleşme aşamasına gelmiştir. Bu arada turist otobüsümüz, ilk kez faaliyete geçecek. Diğer anlamdaki asfaltlar, temizlik, kanal çalışmaları da dahil olmak üzere tüm alanlardaki çalışmalarımız devam ediyor. Toplantılarımızdaki hedef siz mahalle sakinlerimizle birlikte mahallenin sorunlarını birebir konuşarak birim müdürlerimizle birlikte soruna anında müdahale etmek amacıyla gerçekleştirilmektedir” diye konuştu.

Kentsel Dönüşüm Projesi çalışmalarına dikkat çeken Başkan Gürkan, “Kentsel dönüşümden dolayı mahalle sakinlerinin mağduriyeti dile getirilmektedir. Kentsel Dönüşüm ile ilgili gerekli girişimlerimiz başladı. Bizim önerimiz  toplumun değerlerini esas alacak bir Kentsel dönüşüme gitmektir. Bizim takip edeceğimiz kentsel dönüşümde bu önerimizi takip edeceğiz. Şöyle ki; çekirdek aileler var. Biz toplumumuzun bu değerlerini gözönünde bulunduracağız. Bulundurmadığımız takdirde sıkıntıya düşeceğiz. Anadolu'daki bütün insanların tablosu budur. Bizler büyüklerimize, atalarımıza sahip çıkmazsak orda bereket huzur bulamazsınız” dedi.

Kuraklık dolayısıyla yaşanan su sorununa da değinen Başkan Gürkan, “Su ile ilgili sorunlar Büyükşehir Belediyemizle birlikte çalışmalarımız devam ediyor. İlaçlama ile ilgili sıkıntı bugünden sonra olmayacaktır. İlaçlama ile ilgili Büyükşehir Belediye başkanlığımız ihale yoluna gitmiştir ve ihale sonuçlandırılmıştır” ifadelerine yer verdi.

Başkan Gürkan, Derme Kanalı ile ilgili üzüntülerini dile getirerek, “Derme Kanalı ile ilgili üzüntülerimi belirtmek isterim. Buna doğru bir yaklaşım olmamıştır. Eski görünümü çok güzeldi. Bu sorunu Orman ve Su İşleri Bakanımız geldiğinde de DSİ Müdürlüğü’ne gerekli talimatı vermişti. Bunlarla ilgilide DSİ ile ortak bir çalışmaya gireceğiz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız