SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizleri Çok Önemsiyoruz"

0
Güncellendi - 2015-12-27 22:53:22
A- A+ PAYLAŞ

AKP  Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Muhalefet, kendi içerisinde cumhurbaşkanı adayı çıkaramama aciziyeti içerisindedir” dedi. 

Malatya Eczane Teknisyenleri Derneği’ni, AKP İl Başkan Yardımcılarından Mahmut Özer, merkez ilçe Battalgazi Başkanı Bayram Taşkın ve parti yöneticileriyle birlikte ziyaret eden Milletvekili Öznur Çalık, eczacı kalfalarının sorunlarını dinledi.

Ziyarette konuşan Eczane Teknisyenleri Derneği Başkanı Şükrü Baydemir, çalışma saatlerinin çokluğundan ve elemanların işsiz olması konularına temas etti. Baydemir, eczacı teknisyenlerine belediye şirketlerinden iş de istedi.

Milletvekili Çalık ise, kendisinin de eczacı olduğunu hatırlatıp, “Ekmeğimizi kazanmamızın müsebbipleri, Allah’tan aşağı sizlersiniz. Eczanelerimizin emanetini sizlere bırakıyoruz. Bu nedenle, sizleri çok önemsiyoruz” diyerek, sorunlarla ilgili de görüşmeler yapacaklarını kaydetti. Bu arada, 10 Ağustos tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimine de temas eden Milletvekili Öznur Çalık, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin (MHP) çatı aday olarak gösterdikleri Prof.Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ile ilgili olarak da, “Kendi içlerinde, kendi misyonlarını ve vizyonlarını ortaya koyabilecek aday çıkaramamanın aciziyetini yaşarak, kamu oyunun ismini dahi, internetten kimdir diye baktığı ismi aday göstermişlerdir. Partimizin içinde ise , hepsi birbirinden kıymetli arkadaşlarımız vardır. Ancak bizim adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır. İnşallah 1 Temmuz’da resmen açıklanacaktır. Kamu oyundan destek alınabilecekleri çok aşikardır. CHP ve MHP’nin dışarıdan aday göstermelerinin gerekçesi, CHP ve MHP’nin genel başkanlarının, kendi partilerinden cumhurbaşkanı adayı çıkardıkları herhangi bir ismin bir sonraki süreçte kendi partilerine genel başkan adayı olma ihtimali endişesiyle, kendi içlerinden bir aday çıkarmamışlardır diye düşünüyorum. 10 Ağustos’ta halkımızın verdiği karara saygılıyız” ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız