SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizleri Çok Seviyoruz..'

A- A+ PAYLAŞ

İnönü Üniversitesi'nin ev sahipliğinde 23-27 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen 21. Ulusal Kimya Kongresi için Malatya'ya gelen öğretim üyesi ve görevlilerine Belediye Başkanı Cemal Akın tarafından bir yemek verildi. Akın, kongre katılımcılarından 17'sinin Nemrut gezisi dönüşü geçirdikleri kazayla ilgili "geçmiş olsun" dileklerini de iletti.

Yemeğe ilişkin olarak Belediye Basın Bürosu'nun yayınladığı bülten şöyle:

"İnönü Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı 21. Ulusal Kimya Kongresi için Malatya’ya gelen öğretim görevlilerine, Belediye Başkanı H. Cemal Akın bir yemek verdi.

Şelale Lokantasında verilen yemeğe, Belediye Başkanı H. Cemal Akın, eşi Nurten Akın, İnönü Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Küçükbay ile yurdun çeşitli üniversitelerinden gelen öğretim görevlileri katıldı.

Yemekte bir konuşma yapan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Cuma günü Nemrut’a giden ve kaza geçiren öğretim görevlilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Başkan Akın, “Sizleri Malatya da ağırlamaktan mutluyuz. Umarım Malatya da iyi izlenimler ayrılır ve dostlarınıza Malatya’dan bahsedersiniz” dedi.

Başkan Akın, “Mutlaka ki ilim sahibi olacaksın yada ilim sahibi olanların sohbetinde bulunacaksın. Sizlerin sohbetinde bulunmaya gayret ediyor ve sizleri çok seviyoruz. Çünkü ülkemizin bu sıkıntılı günlerden kurtulmasının temelinde siz değerli bilim adamlarının hizmetleri olduğuna inanıyorum” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız