SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizleri Mahçup Etmeyeceğiz'

A- A+ PAYLAŞ

MHP seçim çalışmalarını sürdürüyor. Darende ve Yeşiltepe’deki seçim bürolarını da törenle açan parti yöneticileri ve adaylar, partilerine oy vereni mahçup etmeyeceklerini söylediler.

DARENDE’DE..
MHP’nin Darende seçim bürosunun açılışı İl Başkanı Ömer Ekici, Darende ilçe başkanı İbrahim Ateş, milletvekili adayları Şinasi Kazancıoğlu, Abuzer Aslan, Ali Eroğlu, Saime Palancıoğlu ve Hakkı Güngör Gürbüz’ün yanı sıra partililerin katılımıyla açıldı.

İl Başkanı Ekici, AKP’yi eleştirirken, Kazancıoğlu, “22 Temmuz’da tarihi hesaplaşmayı bitireceğiz. AKP iktidarı döneminde kapanan işyeri sayısı 7 kat, karşılıksız çıkan çekler 10 kat artmıştır.”dedi.

YEŞİLTEPE’DE..
MHP’nin bir seçim bürosu da Yeşiltepe’de açıldı.

İl Başkanı Ekici, AKP iktidarının vatanına, milletine, bayrağına, şehitlerine sahip çıkan duyarlı vatandaşlara tepki gösterdiğini, ülkücüleri suçladıklarını, aynı tahammülsüzlüğü bölücü unsurlara karşı gösteremediğini söyledi.

Milletvekili Adayı Kazancıoğlu, yarınlara güvenle bakılması, devletin bütünlüğünün korunması için MHP’ye destek istedi ve “Bize teveccüh gösterirseniz, sizleri asla mahçup etmeyeceği, sözlerimizin arkasında duracağız.”dedi.

Adaylardan Ali Eroğlu, AKP döneminde yolsuzlukların arttığını, köylünün, üreticinin perişan edildiğini, kayısı üreticilerinin büyük sıkıntı çektiğini, kendilerinin tercih edilmesi halinde bu sıkıntılara son vereceklerini ifade etti.

FOTO: MHP 1. sıra adayı Şinasi Kazancıoğlu, Darende'deki açılışta konuşurken görülüyor. (Foto: İsmet UĞUR)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız