SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizleri Temsilen Olacağım"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:05:43
A- A+ PAYLAŞ

Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, köyleri ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi. Köy ve mahalle muhtarlarının belediye meclisinde yer alması gerektiğini belirten Ekinci, “Sizleri temsilen sizden birilerinin mecliste olmasını istiyoruz” dedi.

Yerel seçim çalışmalarına devam eden Malatya Merkez İlçe Battalgazi Bağımsız Belediye Başkan adayı Ali Ekinci, Tanışık, İspendere, Alhanuşağı ve Hacı Haliloğlu Çiftliği Köylerini ziyaret ederek, köydeki vatandaşlar ile bir araya geldi. 

Hacı Haliloğlu Çiftliği Köyü’nde vatandaşlara hitap eden Ekinci, “Her eve gidemediğim, herkese ulaşamadığım için bizleri mazur görmelerini rica ediyorum. Bulduğum ilk fırsatta vatandaşlarımız ile bir araya geleceğim. Evine gidemediğimiz ve kendilerine ulaşamadığımız kişiler sakın bize kızmasın, darılmasın. Bu süreçte yetiştirebilsek herkese, her eve ulaşmayı elbette isteriz. Bizi en iyi anlayan sizlersiniz. Bu konuda da derdimizi ancak sizlere anlatabiliriz” dedi. 

Köy ve mahalle muhtarlarının belediye meclisinde yer alması gerektiğine vurgu yapan Ekinci, “Sizler artık Battalgazi ilçesine bağlı bir mahallesiniz. Biz bu mahallede yaşayan arkadaşlarımızın gelecekte, belediyede bulunmalarını, kanaat önderlerimizin de bizlere öncülük yapmasını ve büyüklerimizin de yol gösterici olmasını arzu ediyoruz. Özellikle köy ve mahalle muhtarlarımızın, belediye meclisimizde yer almalarını istiyoruz. Belediyenin yapacağı hizmetlerden mahrum kalmamanız için sizi temsilen sorunlarınızı çözmek için sizlerden birilerinin bulunması gerekir” ifadelerini kaydetti. 

Ekinci daha sonra beraberindeki heyet ve köy halkı ile birlikte köyü gezerek, yapılmakta olan yol yapım çalışmalarını da inceledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız