SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Sizlerin Etrafında Dolanmaya Hazırız'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Futbol Platformu Malatyaspor Kulübünü ziyaret ederek, Başkan İlhan Kavuk ve yeni yönetime başarı dileklerinde bulundu. Bu arada, Malatyaspor Başkanı ile yöneticileri Çarşamba günü Ankara'da Maliye Bakanı Kemal Unakıtan'ı ziyaret edecek.

FUTBOL PLATFORMU ZİYARETİ..
Feyyaz Bursalı, Naci Şavata, Selahattin Yapa, Özkan Akbulut, Temel Yılmaz, Talat Şavata, Erdal Karabağ, Erdal Akkoç ve Yusuf Mor’dan oluşan platform üyeleri, Başkan İlhan Kavuk, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Ali Cengiz ile Altyapı Sorumlusu Kağan Kodaman tarafından ağırlandı.

Başkan İlhan Kavuk, kulübün yaşadığı sıkıntıyı hissederek göreve geldiklerini ve Malatyaspor’u düzlüğe çıkarmak için çaba harcayacaklarını söyledi.

Geçmişte birçok kez Malatyaspor altyapı sorumluluğu ve teknik direktörlüğü görevinde bulunmuş Özkan Akbulut, yönetimin acil olarak teknik heyet sorununu çözdüğüne dikkat çekti. Akbulut, bilgi birikimiyle yönetimin alacağı kararlara destek olabileceklerini belirtip “Malatyaspor Tüzüğü gereği İstişare Kurulu’nun bir an önce oluşturulması gerekiyor. Bilgi Çağı’nda yaşıyoruz. Yapılacak AR-GE çalışmalarıyla kulüp yönetimi ve teknik heyetin yanılma payı aza iner” dedi.

Geçmişte Malatyaspor’da futbol oynamış, yönetim kurullarında görev almış ve başkanlık yapmış Naci Şavata, Başkan Kavuk’a hitaben, “Sizler Malatya’yı toparlayacak şanslı insanlardan birisisiniz. Mevlana felsefesinde olduğu gibi herkesi kucaklıyorsunuz. Bizler de sizlerin etrafında dolanmaya hazırız” şeklinde konuştu.

Malatyaspor’un eski futbolcu ve yöneticilerinden Feyyaz Bursalı ise yeni yönetime başarı dilediklerini, birlikte çözüm yolu bulmaya hazır olduklarını söyledi.

MALİYE BAKANIYLA RANDEVU..
Bu arada Malatyaspor Başkanı İlhan Kavuk ve bazı yönetim kurulu üyeleri Çarşamba günü saat 14.00’de Maliye Bakanı Kemal Unakıtan ile görüşecek.

Malatya Milletvekili Öznur Çalık’ın girişimiyle alınan randevuda Kavuk, Bakan Unakıtan ile Malatyaspor’un Maliye’ye olan borçlarının taksitlendirilmesi ve tescili konularını görüşecek.

Başkan Kavuk “Sayın Bakan’a özellikle Malatyaspor’un içinde bulunduğu sıkıntılı durumu ileteceğiz. Anadolu kulüplerinin hemen hemen hepsi benzer sıkıntıları yaşıyor. Sayın Bakanımız ve hükümetimizin sıcak yaklaşım göstereceğine ve çözüm önerisi getireceğine inanıyoruz” diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız