SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Sizlerle Beraber Sağlayacağız"

0
Güncellendi - 2017-10-27 03:54:20
A- A+ PAYLAŞ

AKP'li Öznur Çalık, 'Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz' projesi için Hakkari'ye geldi.

'Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz' projesinin startını Hakkari’de veren AKP Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekilli Öznur Çalık ve beraberindeki milletvekilleri, sabah saatlerinde Mezran Mahallesi’ndeki bir düğün salonunda kanaat önderleri ve STK temsilcileriyle bir araya geldi.

'Sosyal Politikalarda Gönül Adımları Hakkari’yi Dinliyoruz' projesinin startını Hakkari’de verdiklerini ifade eden Öznur Çalık, kendilerine gönül kapılarını açan Hakkarililere teşekkür etti. Çalık, “Bizim için en önemlisi Ankara’dan bakınca Hakkari nasıl görünüyor değil, Hakkari’den bakınca Hakkari nasıl görünüyor, Hakkari’den bakınca Türkiye nasıl görünüyor. Sizin gözünüzle görelim dedik. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatı ile çıktık yola ve ilk molayı Hakkari’de verdik. Sosyal politikalarda gönül adımları atalım dedik. Bugüne kadar neler yaptık, sizlerin talepleri nelerdir, onları dinlemek istedik. Hakkari’nin yaşadığı sorunları genel değerlendirmelerle birlikte dinlemek istedik. 11 ay kış, 1 ay Ramazan olurdu Hakkari’de, artık Allah şükürler olsun yollarımızı da yaptık. Hakkari’ye yaptığımız yatırımlara hep birlikte devam edeceğiz” dedi.

“Doğuyu batıyı ayırdılar”

Ülkede senelerce kardeş kavgası çıkartmanın belasıyla yanıp tutuşanların etnik siyaset yaparak, doğuyu batıyı ayırdığını ifade eden Çalık, “Bendensin bizdesin, bizden değilsiniz dediler. Biz biliyoruz ki hep birlikte biriz, siz biliyorsunuz ki siz benim ben sizsiniz. Biz Hakkari ile birlikte Trakya, Sinop ve Hatay ile birlikte hep birlikte Türkiye’yiz. Hakkarili vatandaşların bize söyledikleri, Hakkari havasıyla, suyuyla, gençleriyle, eğitimiyle, sporuyla, yatırımıyla ve ticareti ile anılsın. Biliyoruz ki hedefimiz, ülkemiz, bayrağımız, dinimiz ve mezhebimiz birdir ve bu birilerini rahatsız ediyor. Bu rahatsız olanları bundan sonra da rahatsız etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

“Terör örgütleri ile mücadeleye sonuna kadar devam edeceğiz”

Terör örgütleri ile mücadeleye sonuna kadar devam edeceklerini belirten Çalık, “15 Temmuz kanlı darbe teşebbüsünü yaşatan FETÖ terör örgütü ile sonuna kadar mücadele gedeceğiz. PKK, DEAŞ ve tüm terör örgütleri ile sonuna kadar mücadele gedeceğiz. Operasyonlar yapılacak ama gönül dünyamızda Hakkari, Şırnak olarak devam edecek. Değerli kardeşlerim, terörü sizlerle birlikte bitireceğiz. Bir taraftan terörle mücadele, diğer taraftan ise sosyal ve kalkınma devam edecektir”

Çalık ve AKP milletvekilleri, AKP Hakkari İl Başkanı Emrullan Gür, AKP eski İl Başkanı Nurettin Fırat ile birlikte Karşıyaka Mahallesinde bir şehit ailesini de ziyaret ederek Cumhurbaşkanının selamlarını iletti.

Daha sonra AKP binasına geçen Çalık, yaptığı açıklamada, “Yaptığımız yatırımlarla beraber Hakkari’nin bir turizm şehri olması gerekir. Hakkari’nin doğal sporların olduğu bir merkez olması gerekir. Hakkari’nin bir yatırım merkezi olması gerekir. Hakkari cazibe merkezlerimizin içerisinde, devlet olarak AKP olarak burada fabrikaları yapacağız. Yatırımlarımız gelecek Allah nasip ederse burada istihdamı sizlerle beraber sağlayacağız” dedi.

“O kazdıkları çukura kendilerinin düştüğünü hepiniz biliyorsunuz"

“Bizi ayrıştıranlar, bizi bölmek isteyenler, bizi çarpmak isteyenleri Hakkarililer sandıkta çarpacak “diyen Çalık “Yüce Rabbim bu milleti bölmek isteyenlere bilsinler ki o çarpan suretiyle yerle ıslah edecektir inşallah. HDP’nin burada yapmış olduğu geçmiş dönemlerde çukur siyasetine siz cevap verdiniz. Onlara yol yorgan vermediniz. Çukur, hendek siyasetinin artık bittiğini, hendek siyasetinin artık yerle yeksan olduğunu o kazdıkları çukura kendilerinin düştüğünü hepiniz biliyorsunuz. Burada vatandaşlarımızı, esnaflarımız gezdik. Ailelerimizi ziyaret ettik. Sivil toplum örgütlerini ziyaret ettik ve hepsinin gözünde Hakkari için arzu vardı ve Türkiye’nin beraberliği için arzusu ve isteği vardı. Hakkari bizim için ve bütün Türkiye için çok önemlidir” şeklinde konuştu.

CHP’nin insansız hava araçları (İHA) eleştirine de tepki gösteren Çalık, “Onlar terörist taziyelerine katılarak saflarını ortaya koymuştur” dedi.

Esnafı ziyaret eden Çalık ve beraberindeki milletvekilleri daha sonra Hakkari’den ayrıldı. Konuşma sonrası AKP il teşkilatı tarafından Çalık'a Hakkari hatırası kilim hediye etti.

Hakkari, iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • RAŞİT KISACIK (6 yıl önce)
    Sayın Çalık, Sayın Milli Eğitimle uğraşın…Şimdi de insanın aklını oynatabileceği cinsten bir tasarı hazırlamışsınız… Öğrenciler Öğretmenlere not verecek. Liyakatlarda ona göre belirlenecek! Sizin bu tasarı yasalaşırsa, öğretmen öğretmenlikten çıkar… Ders çalışmayan, ödev yapmayan öğrenciye bile kızamayacak. Adeta onu ödüllendirecek(!) ki öğrencisinden iyi not alsın. Anlayacağınız at izi it izine karışacak. Kimin öğretmen, kimin öğrenci olduğu anlaşılmayacak. Öğretmen’in ismi “ÖĞ-RET-ME” olacak!. Sayın Çalık, bari tek güvendiğimiz siz Genel Başkan Yardımcısı ilgili bakanlıklarını bu konuda uyarında bulunun da böylesi tasarıları geri çeksinler.. İnanın tüm öğretmenlerin hatta velilerinin takdirini kazanırsınız. Saygılar..
    0
    0
    Yanıtla